Család

Jön a baba Vajna Timiéknél?

Létrehozva: 2022.05.05.

Módosítva: 2022.05.05.

Andy Vajna özvegye úgy érzi, az amerikai állampolgársággal zöld utat kapott, és már minden feltétel adott a családalapításhoz. Azt is tudja, mikor szeretne anyává válni.

Forrás: Ripost

Vajna Timi mögött nehéz évek állnak, visszatekintve mégis úgy érzi, minden áldozatot megért, hogy végre a kezében tarthatja az amerikai állampolgárságát igazoló okiratot. Az érzéseiről és az elmúlt időszakról őszintén vallott a követőinek. 

Végre magyar–amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok – mesélte örömmel, és bevallotta, számtalan nehéz döntést kellett meghoznia

Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat. Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlődését, nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc TV műsoromat a Dancing with the Stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját (…) de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek – sorolta Timi, aki nem tervezi, hogy visszatér Magyarországra, hogy életvitelszerűen itt éljen.

Lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd – vélekedett, és elárulta, mi a következő tétel a megvalósítandó célok listáján.

Egy évvel ezelőtt még nem állt készen az anyaságra, igaz, unokaöccse születése után egyre gyakrabban játszott el a családalapítás gondolatával. Most úgy érzi, megérett az anyaságra, és konkrét elképzelése van arról, mikor szeretne életet adni első gyermekének.

Remélem jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett

– árulta el Timi, aki az utóbbi időben teljes mértékben elzárkózott attól, hogy a magánéletéről beszéljen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek