Család

Kökény Attila: Nagypapának lenni a világ leghálásabb szerepe

Létrehozva: 2022.04.11.

Az énekesnek a hétvégén született meg a negyedik unokája, Nikolász. A fiatalos nagypapa rettentő büszke, és igyekszik minél több időt tölteni a kicsikkel.

Kökény Attila mindössze 45 évesen lett először nagypapa, abban az időszakban, amikor még azon gondolkodtak a feleségével, hogy vállalnak még egy gyermeket. Az unoka hírére azonban úgy döntöttek, hogy az energiáikat inkább az új nemzedék nevelésének szentelik. Nikolász az énekes fiának családjából született, ott már van egy egyéves kisfiú, Atika. Kökény Attilának a lányától is van unokája, Medárd, aki elmúlt kétéves és a pici Inez, aki három hónapos. 

A családi ünnepségek a sok gyermeknek köszönhetően nem túl csendesek, de az énekes imádja a zajos famíliát. Sőt! Minél nagyobb az élet, annál könnyebben megy neki a munka. A negyedik unokáját ringatva is gyakorol, ugyanis hamarosan nagy koncertje lesz. 

– Szerencsémre nekem csak az a feladatom az unokákkal, hogy szeretgessem őket! – mondta boldog hangon a Borsnak Kökény Attila. – A kicsiket az anyukák táplálják, a fiúk vigyáznak rájuk, a nagypapa csak abajgatja. Nagypapának lenni a világ leghálásabb szerepe – tette hozzá, majd így folytatta: – Május 28-án a Kongresszusi Központban lesz nagykoncertem, arra készülök éppen. A családi rendezvények egyre hangosabbak, minél több a gyerek, de rájöttem, hogy ez engem egy cseppet sem zavar, inkább szeretettel tölti el a szívemet és kreatívvá tesz. Szerencsés ember vagyok – zárta szavait Attila. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek