Változás

Kasza Tibi reagált a nézői kritikákra

D.G.

2022. április 10. vasárnap 15:30

Hétfő este visszatér a TV2 képernyőjére minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék. A műsorvezetőt kifaggattuk a részletekről, és Kasza Tibi mindenre őszintén válaszolt. Még arra is, hogyan viseli a nézői kritikát.

Forrás: TV2

Új köntösbe öltöztetve, még szórakoztatóbb tartalommal, igazi sztárparádéval indul újra a Szerencsekerék hétfő este. A TV2 nagy sikerű műsorának már a beharangozói is nagyon viccesre sikerültek, a szórakozás garantált lesz hétköznap esténként. 

A műsorvezető most is Kasza Tibi lesz, aki a Borsnak elárulta mire számíthatnak a nézők az új epizódokban.

Fotó: TV2

A Szerencsekerék egy ikonikus műsor, minden generáció számára nagyon sokat jelentett, fantasztikus családi szórakozást jelentett 

– kezdte Tibi. – Hogy ennek az ikonikus tévéműsornak a történelmében egy aprócska kis villanás az én nevemhez köthető, ez valódi büszkeség. Annak is örülök, hogy sikerült megújítani a formátumot, sikerült összeolvasztani a műsort a késő esti talkshow elemeivel és ezáltal felfrissült a műsor, még szórakoztatóbb, még lendületesebb, még pörgősebb lett, mint a korábban szintén, abban az időben trendinek számító eredeti műsor, mindamellett persze igyekeztünk megőrizni a Szerencsekeréknek a szellemiségét. Szerintem minden szempontból frissült a műsor, és nagyon boldog vagyok, hogy ezt a nézők a fantasztikus figyelmükkel és a visszajelzéseikkel meghálálták.

Fotó: TV2

A műsorvezető azt is elárulta, hogy számára mi a legszerethetőbb a műsorban.

Én műsorvezetőként nagyon élvezem ezt a műsort, azt pedig különösen, hogy minden műsorban két civil és egy ismert ember játszik 

– folytatta. – Az egy nagyon fontos pontja, hogy tíz perc alatt hogyan tűnnek el a határok az ismert emberek és a civilek között, hiszen az ismert emberek is átvedlenek, átszellemülnek játékosnak, gyermeki szeretettel játszanak, nincsen semmilyen távolságtartás egymás irányába, és az ebből fakadó vicces szituációk a legjobbak. Nagyon szeretem látni, hogy pár perc után már szívják egymás vérét, nagyon jól szórakoznak és nagyon önfeledten játszanak és szórakoznak. Lebomlik minden fal és egy hatalmas játék az egész. 

Nézői kritika

Kasza Tibi a közösségi oldalain mindig interaktív, mindig kíváncsi a véleményükre.

– Elgondolkodtat a megfelelő hangnemben megfogalmazott kritika – fejtette ki lapunknak. – Az ember mindig próbál jobb lenni, mindig próbál fejlődni és kellő önkritikával tekinteni magára. Bár mivel pont olyan vagyok a Szerencsekerékben, mint amilyen vagyok és nem szerepet játszom, ezért nagyon nehéz változtatni magamon, hisz természetesen a lehető legjobbat próbálom kihozni magamból a műsorban. Én jelen pillanatban ilyen ember vagyok, ilyen habitussal, humorral. Azt gondolom, hogy sokat változtam, amióta szülő vagyok és talán sokkal befogadhatóbb lettem a nagyközönség számára is azáltal, amennyit „csillapodtam”. De megfogadom a jószándékú kritikákat és igyekszem beépíteni azt, amit lehet akár az éltembe, akár a műsorvezetésembe, de nagy mozgásterem nincs, hisz ez vagyok én.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Válaszolt a jegybank Bokros Lajos hazugságaira

magyarnemzet.hu

Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz-KDNP az időközi választásokon

borsonline.hu

Vastag Csaba szerelme megmutatta, mit csinálnak az ágyban

mandiner.hu

Varga-Damm: Hiba volt Dúró és Volner kiutálása a Jobbikból

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerelmet hoz a Rák jegyébe lépő Vénusz júliusban

vg.hu

Külföldre utazik? Vigyázzon a bankkártyás fizetéskor, sokat veszíthet!

metropol.hu

Beleszédülsz, ha megnézed a 66 éves Besenyei Péter műrepülését – Videó!

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

borsonline.hu

Sosem gondolnád, miért van lyuk az igazán jó fakanál közepén

borsonline.hu

Csak a kezével takarja meztelen melleit Vass Zita -18+

borsonline.hu

Kivételes alkalom: megmutatta szerelmét Nacsa Olivér

További cikkek

Fájdalom

Berki Krisztián édesanyja: Minden éjszaka ott áll a fiam az ágyamnál

Betegség

Sokkoló diagnózist kapott a 15 éves kamasz, akiről azt hitték csak ügyetlen