Videó

Keleti Andi vallomása: Nehéz egy nőnek megélni, ha elmúlt 50

Létrehozva: 2022.03.29.

Az idő múlását nem lehet megállítani.

Keleti Andi 9 évvel idősebb férjénél, Zolinál, ami mások számára talán soknak tűnhet, az ő esetükben viszont ez egyáltalán nem szembetűnő. Andi kirobbanó formában van. Ahogy mondja, részben a korkülönbség ösztönzi arra, hogy megőrizze szépségét és fittségét. 

Ehhez az egyik eszközöm a tánciskola. Nyilván odafigyelek az étkezésemre, hogy csinos legyek. Bevallom, büszke vagyok rá, hogy újra táncosnő alakom lett és ezt igyekszem is tartani úgy 100 éves koromig! – mesélte vidáman a Több mint testőr műsorában.

 

Korát meghazudtoló alakja ellenére is tisztában van Andi az idő múlásával, és ez bizony aggasztja is néha egy picit. Ennek ellenére igyekszik mosolyogva fogadni az életkor jelentette kihívásokat.

Nehéz egy nőnek megélni, hogy elmúlt 30, meg aztán elmúlt 40, és már 50 is. Na mindegy, azért túl leszek rajta! A táncteremben nap mint nap ott állok a tükör előtt, mögöttem fiatal 40 évesek, és akkor nincs mese, muszáj jó formában lennem. Én azt hiszem, leginkább magamnak akarok ezzel bizonyítani mondta őszintén Andi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek