Szerelem

Menő ügyvéd Mádai Vivien új szerelme

2022. február 19. szombat 03:00

Karácsony óta szaporodnak azok a titokzatos bejegyzések a műsorvezető oldalán, amelyek arról tanúskodnak, hogy Mádai Vivien újra szerelmes. A Bors kiderítette, ki az a férfi, akinek sikerült meghódítania a szívét.

A válása óta nem szívesen beszél a magánéletéről Mádai Vivien, ami nem csoda: már kétszer is megégette magát a szerelemben. Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, megérkezett az a férfi az életébe, akinek képes lesz újra kinyílni, hiszen az Instagram-oldalán egyre csak gyarapodnak az olyan rejtélyes bejegyzések, melyek tanúsága szerint Vivien szíve foglalt. 

Fotó:TV2

Két házassága nem sikerült 

A műsorvezető először 2011-ben ment férjhez. Bencével rövid ideig tartó, de annál elsöprőbb szerelem volt az övék, hét hónapnyi együttlét után, a családtagjaik tudta nélkül, Miami homokos tengerpartján mondták ki a boldogító igent. A házasságuk azonban nem tartott sokáig, mindössze nyolc hónapig, 2012-ben elváltak egymástól. 

Mádai Viviennek egy év kellett, hogy tovább lépjen, 2013-ban találkozott a jóképű fogorvossal, Zoltánnal, akivel első látásra egymásba szerettek. Négy hónapja voltak együtt, amikor Vivien teherbe esett, 2014-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket. A hosszú, hét évig tartó házasságuk alatt megjárták a mennyet és a poklot is, a műsorvezető a szülése után depressziós lett, de sok türelemmel és szeretettel végül sikerült együtt kijönniük a gödörből. 

Mádai Vivien és volt férje, Zoltán hét évig voltak együtt Fotó: Bors

A szerelmesek látszólag jó kapcsolatban életek, ezért is lepte meg a közvéleményt, hogy idén februárban bejelentették: külön utakon folytatják. A párhoz közelállók szerint viszont a külvilág semmit sem látott a valóságból: már évek óta válságban volt a kapcsolatuk, és végül teljesen eltávolodtak egymástól. Pedig voltak jelek… Visszaolvasva a műsorvezető régi nyilatkozatait látszik, hogy sok szomorú pillanatban volt része a szőkeségnek. 

Mádai Vivien már 2016-ban arról beszélt egy magazinnak, hogy a kisfiúk megszületése után nagyon kevés idejük maradt egymásra a férjével, de igyekeznek felülkerekedni a gondokon. Most már tudjuk, hogy öt évig próbálkoztak. 

Új remények 

A műsorvezetőről először tavaly decemberen jelentek meg olyan Instagram-fotók, melyeken nyoma sem volt a szomorúságnak, sőt! Mintha kivirult volna. Szexi fehérneműs képet osztott meg, ami ugyan reklám volt, mégis arról árulkodott, hogy Vivien jól érzi magát a bőrében. Aztán következett egy szintén decemberi bejegyzés, amin baloldalt alul egy férfi lába látszik… 

Hogy véletlenül hagyta a képen a híresség, vagy sem, azt nem tudni. A rajongók persze azonnal kérdezgetni kezdték, hogy újra szerelmes-e, de Vivien senkinek sem válaszolt. Karácsonykor újabb poszt érkezett, itt már annyit lehetett látni, hogy a műsorvezető egy férfi kezét simogatja. 

Vivien karácsonykor a férfi kezét simogatta Fotó: Instagram

 Januárban egy spanyolországi kiruccanás alkalmával hátulról már láthattuk is a titokzatos hódolóját, februárban pedig azt is megtudhattuk, hogy eljegyezték egymást. 

 Februárban egy meseszép gyűrűre lettek figyelmesek a rajongói Fotó: Instagram

A férfi kiléte azonban titok maradt. Eddig...

Munkahelyen találkoztak először 

Bár Vivien azóta sem mondta el nyilvánosan, hogy ki a szíve választottja, a Borsnak sikerült megtudnia, hogy egy igen sikeres ügyvédről van szó, aki a szakmája egyik kiválósága, nemzetközi szinten is elismert szaktekintély. A magasan iskolázott (mint ilyen, valószínűleg anyagilag is jól megbecsült), és emellett az átlagosnál is sármosabb férfi, fiatalos, de korban tökéletesen illik Vivienhez. Információink szerint a szerelmeseket Vivien egyik munkatársa mutatta be egymásnak és már az első percben szimpátia lobbant köztük. A viszonyuk barátságnak indult, aztán egyik pillanatról a másikra fordult át szerelemmé. Azon kevesek szerint, akik már találkoztak az új párossal, Vivien és a férfi tökéletesen összeillenek, mindkettőjüknek jó humoruk van, de abban is megegyezik a személyiségük, hogy kellő komolysággal, felelősségteljesen állnak az élethez. 

Szerettük volna az új szerelemről megszólaltatni Mádai Vivient is, lapzártánkig nem reagált sem a hívásainkra, sem a szöveges üzenetben küldött megkeresésünkre. 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634170_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas földrengés rázta meg Törökországot, több száz halott lehet - videók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11870_resized.jpg?avcount=1675668008
borsonline.hu

Nem csitulnak a kedélyek: Egy kézilabdázóval hozták össze Tápai Szabinát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634233_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szemtelenül rántotta le magáról a bugyit a gigamellű modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633479_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elrejtett bizonyíték a Fenyő-ügyben: napokon belül eldőlhet Gyárfás barátja, Ihász Sándor sorsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633807_auto_resized.jpg
life.hu

Saját férje buktatta le a kiskorú tanítványával szexelő tanárnőt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15632939_auto_resized.jpg
vg.hu

Putyin ígéretet tett rá, hogy nem öli meg Zelenszkijt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11869_resized.jpg?avcount=1675668008
metropol.hu

Borzalmas! Érzik a vagonban tárolt holttestek szagát a magyar határ közelében – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15631427_auto_resized.jpg
travelo.hu

Vajon hová vezetnek a Budai Váralagút ajtajai? Minden kiderül!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15631999_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek örökre megváltozik az élete 2023-ban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633481_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő a válasz: elárulta a Borsnak a mesterséges intelligencia, hogy léteznek-e az UFO-k

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634337_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rengeteg a holttest, érződik a szaguk a vagonokból Kárpátalján

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/yvjC9v8wGf3UpWSJZiUL7ayOMmlvfdNwqneGXxvg7S0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcyYzNmMGRmN2FkMTQwNzE4YTYxMzJiN2NmNjE3NTc4.jpg
ÁRULKODÓ

Ragyog a boldogságtól Csősz Bogi - Mindenki gratulál neki

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/T8y9tg_S5Tu5LhAiP2xi3YGfC_Sep0iMQFoJ4h-Dg7I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjdmYjI1YWQyNjQ5MWFhZjBkZGQzZGQ5YjY5Y2Ez.jpg
Viszony

Nem csitulnak a kedélyek: Egy kézilabdázóval hozták össze Tápai Szabinát