Aktuális

Mádai Vivien elköltözött férjétől, kisfiával kezdett új életet

Bors

Létrehozva: 2021.04.12.

A műsorvezető és fogorvos férje az egész szétválást higgadtan és észszerűen intézte.

Forrás: TV2

Mádai Vivien hat év után, február elején jelentette be fogorvos férjével, hogy külön utakon folytatják és a műsorvezető nemrég el is költözött eddigi közös otthonukból.

Miután megállapodtak abban, hogy szétköltöznek, akkortájt hozták nyilvánosságra a válást is. Tisztában voltak vele, hogy előbb vagy utóbb kiderül, külön vannak, ezért nem is titkolóztak. Az egész szétválást higgadtan és észszerűen intézték. A szétbútorozás nemrég meg is történt, Vivien állt tovább, Zoli pedig maradt a kertes házban – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

A műsorvezető a lap szerint egy igazi álomotthont hagyott maga mögött, amit együtt alakítottak ki, és amelynek értéke meghaladhatja a 100 millió forintot is. Korábban elárulta: a családi házra azért esett a választásuk, mert gyönyörű a panorámája, és kertje van, így a tévés különösen fájó szívvel fordított hátat az egykori szerelmi fészeknek, és rendezkedett be az új lakásban.

Egyik költözés sem egyszerű, főleg, ha a válás miatt kell továbbállni és osztozkodni, mi megy, mi marad... Borzasztó nehéz időszakon van túl Vivi, és még nincs kint belőle. Minden figyelmét és energiáját a fiára, Zénóra fordítja, ez tartja felszínen – tudtuk meg az ismerőstől, aki biztos benne, Vivien túl fog jutni a hullámvölgyön.

Mint ismert, Mádai Vivienre első, mindössze 8 hónapig tartó házassága után talált rá a szerelem. Fogorvos kedvesével, Zoltánnal 2014-ben összeházasodtak, és közös gyermekük is megszületett, Zénó. 2016-ban nyilatkozták az egyik magazinnak, hogy a gyermek érkezésével nagyon kevés idejük maradt egymásra. A Mokka műsorvezetője akkor azt mondta, sokszor hullafáradtnak érzi magát. Az azóta eltelt öt évben úgy tűnik, a férjével való kapcsolatuk kifáradt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek