GYÓGYULÁS

Felépült sztrókja után Török Ádám

Létrehozva: 2022.01.13.

A fuvolás-rocker alig fél évvel sztrókja után már a jubileumi nagykoncertjére készül. Születésnapján a Borsnak mesélt azokról az évekről, amikor a legendárium szerint felállította a máig megdönthetetlen „csajozási” rekordját.

Budapest, 2018. február 22. A 70 éves Török Ádám fuvolista, énekes dalszövegíró, a Mini együttes alapítója és frontembere, miután interjút adott az MTI újságírójának egy budapesti kávézóban 2018. február 20-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI

 Török Ádám nem kerített nagy feneket 74. születésnapjának. Nem is lett volna rá ideje, hiszen kedd délután is próbára sietett, mivel úgy tartja, több mint 50 év színpadi jelenlét után sem árt a gyakorlás.

Gigabulira készül a születésnapos zenészlegendaFotó: Czerkl Gábor / BORS

A legendás jazz-rockzenész fél évvel ezelőtt alaposan ráijesztett szeretteire, zenésztársaira és persze hatalmas rajongótáborára, amikor kiderült, sztrókot kapott és kórházba kellett szállítani. Szerencsére Ádám bivaly erős, így elképesztően gyorsan lépett a gyógyulás útjára. Két hónappal az agyvérzés után, már eldobta a mankót és már színpadra is állt. Mára pedig szinte teljesen felépült.

Nagyjából kilencvenszázalékosnak érzem magam. Ugyan nem vagyok olyan gyors, mint korábban és kicsit még sántítok, de a közérzetem már a régi. Ami a legjobban zavar, az hogy a torkom még vacakol, de az orvosok szerint pár hónap múlva az is teljesen rendbe jön – kezdte lapunknak Török Ádám, aki nem tagadja, szívesen lenne újra 30 éves, több okból is.

– Hetvennégy évesen az ember óhatatlanul is átgondolja az életét. Nos, bevallom jó lenne megint harminc alatti fiatalembernek lenni. Akkoriban a napi három csaj korszakomat éltem, de mentségemre szóljon harminc után, a fiam születését követően megkomolyodtam és lenyugodtam. Ennek ellenére, állítólag én vagyok a rekorder, már ami a hódítások számát illeti. Akkoriban szó szerint tapadtak rám a csajok – nevette el magát a Mini együttes frontembere, aki mindenkit nagy szeretettel vár január 28-ai nagy koncertjére a Polus Center Rock Clubba.

Már szinte alig van nyoma Ádám agyvérzésének Fotó: Kovács Attila / MTI

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek