BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Létrehozva: 2022.01.19.

Kulcsár Edina úgy döntött nem bujkál tovább és hétfő délután egy képpel tudatta a nagyvilággal: újra szerelmes! Volt férjének Csutinak megvan a véleménye a történtekről, de olyan dolgok láttak napvilágot, amiket még ő is megdöbbenéssel fogadott.

Forrás: Bors

Kulcsár Edinára egy év gyötrődés után rátalált a boldogság, a 25 éves énekes-rapper. Varga Márk, azaz G.w.M. személyében. A modell állítása szerint a 3 éve tartó házassága nem az új szerelem miatt ért véget, a követők mégis pálcát törnek felette, hogy ilyen gyorsan sikerült továbblépnie. A házasság négy fala közé ugyan nem látunk be, de Edina nyilatkozatában leírta, hogy férjével már jó ideje nincsenek együtt. 

A volt szépségkirálynő egy fontos lépést ugyanakkor csak ma tett meg.

Nevet változtatott

A modell Instagram-oldalán keddig Szabó-Kulcsár Edinaként szerepelt, azonban az új kapcsolat felvállalása után férjének nevét eltüntette az oldaláról. Bár a válás még nem mehetett végbe, a sikeres üzletasszony már csak Kulcsár Edinaként hivatkozik önmagára. Kíváncsiak voltunk, hogy volt párja, Csuti mit szól a hirtelen változásokhoz.

Nem az én dolgom – mondta lapunk megkeresésére Szabó András Csuti, akiben a válás bejelentése óta gyerekei és barátai tartják a lelket.

Fotó: Bors

Közös pihenés

A névváltoztatás mellett egy furcsa összefüggésre is felfigyeltek a követők. Január elején Edina Zalakaroson egy wellness hotelben tartózkodott, hogy saját vállalkozásának új üzletében egy továbbképzésen segítsen. Az egykori szépségkirálynő még képeket is posztolt közösségi oldalára, hogy a szállodában volt, ahová vele tarthatott édesanyja is, aki a róla készült fotókat készítette. Ám ezzel megegyező időpontban G.w.M. is Zalakaroson pihent ugyanabban a hotelben, ahol Edina új szalonja nyílt. Egy – azóta már a közösségi oldalról eltávolított – képen jelölte meg az énekest egy rajongója, amint a szálló éttermében pózolnak. 

Ez természetesen lehet a véletlen, de az Edina által kirakott szerelmes közös fotón ugyanabban a ruhában, ugyanolyan hajjal látható a modell, mint a Zalakaroson készült képen. Érdekesség, hogy december elején a két mára széthullott család még közösen látogatott el Edina új vidéki üzletének megnyitójára.

De mit szól a volt férj?

Telefonon megkerestük az elhagyott férjet, hogy mit szól ahhoz, vajon tényleg január elején a felesége és új párja már együtt romantikázott egy vidéki wellness szállóban, azonban hosszú csend után nem szerette volna kommentálni a feltételezést. Ahogy azt sem véleményezte, hogy Edinára valóságos népharag zúdult az új szerelmének bejelentése kapcsán.

"Továbbra is szeretném védeni a feleségem!"

Nem foglalkozom azokkal a kommentekkel. Ha figyelnék rájuk, nem tudnék előre lépni. A magam feladataira akarok koncentrálni, a gyerekeimre, a testemre és a lelkemre – mondta Csuti, akit viszont az internet népe elhalmoz bátorító, pozitív üzenetekkel. Hogy hogyan esnek ezek a visszajelzések az üzletembernek, arra különös választ adott:

– Picit olyan, mint mikor valaki haldoklik, kap egy gyógyszer, javul az állapota, de mégis csak mozdulatlanul fekszik. Szívet melengető ez a sok pozitív üzenet, de senki nem tudja, hogy a kapcsolatunkban én hol és hogyan hibáztam – tette hozzá Csuti, aki megjegyezte, hogy ha Edina bármiben a támogatását kéri, ő segíti.

Továbbra is szeretném védeni a feleségem! – zárta határozottan a volt férj.

Sebestyén Balázs: "Az insta oldalad fontosabb, mint a magánéleted" Kedd reggel Sebestyén Balázsék rádió műsorában is terítéken volt Kulcsár Edináék válása és a modell új kapcsolata. Balázs nem rejtette véka alá véleményét a történtekkel kapcsolatban.

Ez a legnagyobb rossz, amikor így ömlik a szar a nyakadba. De látva Edinát, én is töltöttem vele egy pár hetet, azt sem tudja merre van arccal szegény. Annyira semmiféle tudatosság nincs benne és annyira sodródik és annyira nem tudja, ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm – mondta a műsorvezető, aki szerint méltatlan volt így befejezni egy házasságot és az érzelmi intelligencia egy külön dolog.

 

Edina férjével a Nyerő Párosban

Luxus minden mennyiségben

A 25 éves G.w.M. gyorsan küzdötte fel magát a zenei ranglétrán. Novemberben egy stáb egész napot töltött a rapperrel, aki azzal fogadta a filmeseket, hogy most vett egy 2020-as Porsche Panamerát, amiből ez az egy lesz az országban. Márk egyébként korábban hagyott már ott ruhaboltban 5 millió forintot is. A hatalmas luxus mellett az énekes azonban továbbra is utcagyerekként gondol magára.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059060_auto_resized.png
origo.hu

NATO-tagok fenyegették meg Magyarországot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26126_resized.jpg?avcount=1710825614
origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17057127_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kezdődik az asztrológiai újév: ezekre a csillagjegyekre lesz brutális hatással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058845_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056927_auto_resized.jpg
ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058605_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26128_resized.jpg?avcount=1710825614
origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059326_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. március 18-24.: a Rák Hold érzelmessé, az Oroszlán Hold bátorrá tesz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25922_resized.jpg?avcount=1710825614
she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056200_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Bebizonyítottad, hogy nulla vagy, mint pasi" – brutális alázást kapott a TV2 sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25962_resized.jpg?avcount=1710825614
life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060941_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/sG87JfxsCSHPhh0th9uOxDzU6qzykyeyc_hDEs6_6ww/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhjNzM4YzMxZWM1YjQ2NjBhYjkzMDBjODg5ZTM0NWQ1.jpg
gyász

"Örökké a szívemben" - fájdalmasan gyászol Tolvai Reni

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/aVjT1QuD4o3MF_tJT0Wqv7O-M0Zjw-IBFZhOG7PXk8s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJjYWU0MjFlMGJiZDQ5NWRhMjA5MzQ0NDNiOWJlZjFh.jpg
ÁZSIA EXPRESSZ

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit