Celeb

Kiszállt a kocsiból és összecsuklott, magyar olimpikon szenvedett durva balesetet Budapesten

Bors

2021. december 9. csütörtök 19:00

Durva baleset történt Budapesten, a Kosztolányi Dezső téri nagy kereszteződésben. Az egyik autóban a magyar válogatott sportoló Burián Katalin ült, a piros lámpánál várakozott, amikor belecsapódott egy másik kocsi.

A durva balesetről Burián Katalin számolt be az Instagram-oldalán. Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszó azt írta, egy középkorú nő nagy erővel belecsapódott kocsival hátulról, miközben várakozott a piros lámpánál, majd otthagyta.

A baleset a Kosztolányi Dezső téri nagy kereszteződésben történt.

A csapódásnál annyira bevertem a fejem, hogy amikor megpróbáltam kiszállni a kocsiból, összecsuklottam a földre, de szerencsére nem ájultam el, csak nagyon elszédültem

- mesélte közösségi oldalán Burián Katalin.

A baleset okozója kiszállt az autóból és odament hozzá. Megkérdezte, jól van-e, miközben a földön ült.

Mondtam, hogy nem, nagyon bevertem a fejem, nem tudok felállni. Kérek pár percet. Nem volt tiszta a tudatom, a nő mit sem törődve ezzel mondta, hogy ne hívjunk rendőrt. De én mondtam, hogy nekem muszáj, mert céges kocsi

- emlékezett vissza az olimpikon úszó, aki ekkor még mindig a földön ült. Kiszállt a mellette lévő autóból egy szemtanú, aki megkérdezte, hogy hívjon-e mentőt, mert látta a becsapódást. Próbált segíteni Burián Katalinnak, majd számon kérte a nőt, hogyan szaladt ekkora erővel az úszó autójába.

"A nő annyit mondott: "Nem tudom, nem tudom". Miután mondtam neki, hogy nagyon beütöttem a fejem, és rosszul vagyok. Sürgetve mondta, hogy üljek vissza az autóba és menjünk tovább kicsit. Álljunk félre, mert dugót okozunk. Tudom, hogy sosem szabad elhajtani a helyszínről, de nem voltam tisztán a tudtomnál. Nem tudtam felmérni, hogy mi történik. Előre gurultam 1 métert oldalra és megálltam. Ő kikerült és elhajtott, de mivel nem láttam rendesen az ütközés után, nem is láttam merre ment" - állítja az úszó, aki nem emlékszik a rendszámra, sem az autó típusára. Próbált utána is menni, de hamar felmérte, hogy nincs eléggé a tudtánál ahhoz, hogy vezessen. Egy-két óra eltelt, mire jobban lett, és tudott normálisan beszélni.

Jött segítségem, hívtak rendőrt, helyszíneltek, elkezdték a nyomozást, szerencsére rengeteg kamera van ott, így majd meg lesz a tettes. A fejem miatt muszáj volt bemennem a kórházba, szerencsére megúsztam "csak" agyrázkódással - írta Katalin.

Pár napot most pihennie kell,  de úgy gondolja, ha nem egy jó masszív kocsiban ül, biztos, hogy nagyobb baj történik. Nagyon elszomorítja, hogy egy jómódú, a kocsi alapján tehetős nő otthagy egy láthatóan sérült, nem beszámítható személyt. Az idős bácsinak, aki segített neki, köszönetet mondott.

"Annyi maradt meg, hogy egy sötét városi terepjáró kocsija volt, nem emlékszem márkára, sem rendszámra. Szőke, magas, nagyon jómódúnak tűnő, kb. 40-50-es nő volt. Az anyagi kár nem érdekel, ez egy autó, pótolható, javítható. De nagyon zavar, hogy már félek autóba ülni, mert hiába tartom be a kreszt, 1 év alatt már harmadjára jöttek úgy belém, hogy én gyanútlanul álltam a pirosnál, de ez volt az első, amikor bajom is lett..." - zárta az olimpikon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Országos hőség után hidegfront érkezik

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

vg.hu

Bekérette a külügy Észtország budapesti nagykövetét

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

vg.hu

Felfelé ível a hőszivattyúk és a kondenzációs kazánok eladása

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

lakaskultura.hu

Látóhatáron a tenger: ilyen egy modern, letisztult nizzai lakás

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

borsonline.hu

Megkérdezték Tolvai Renit, mennyi pénzt ajánlottak neki szexért - itt a válasz

További cikkek

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

Tervek

Kiderült, mire készült halála előtt Berki Krisztián: „Hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”