Celeb

Kiszállt a kocsiból és összecsuklott, magyar olimpikon szenvedett durva balesetet Budapesten

Bors

2021. december 9. csütörtök 19:00

Durva baleset történt Budapesten, a Kosztolányi Dezső téri nagy kereszteződésben. Az egyik autóban a magyar válogatott sportoló Burián Katalin ült, a piros lámpánál várakozott, amikor belecsapódott egy másik kocsi.

A durva balesetről Burián Katalin számolt be az Instagram-oldalán. Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszó azt írta, egy középkorú nő nagy erővel belecsapódott kocsival hátulról, miközben várakozott a piros lámpánál, majd otthagyta.

A baleset a Kosztolányi Dezső téri nagy kereszteződésben történt.

A csapódásnál annyira bevertem a fejem, hogy amikor megpróbáltam kiszállni a kocsiból, összecsuklottam a földre, de szerencsére nem ájultam el, csak nagyon elszédültem

- mesélte közösségi oldalán Burián Katalin.

A baleset okozója kiszállt az autóból és odament hozzá. Megkérdezte, jól van-e, miközben a földön ült.

Mondtam, hogy nem, nagyon bevertem a fejem, nem tudok felállni. Kérek pár percet. Nem volt tiszta a tudatom, a nő mit sem törődve ezzel mondta, hogy ne hívjunk rendőrt. De én mondtam, hogy nekem muszáj, mert céges kocsi

- emlékezett vissza az olimpikon úszó, aki ekkor még mindig a földön ült. Kiszállt a mellette lévő autóból egy szemtanú, aki megkérdezte, hogy hívjon-e mentőt, mert látta a becsapódást. Próbált segíteni Burián Katalinnak, majd számon kérte a nőt, hogyan szaladt ekkora erővel az úszó autójába.

"A nő annyit mondott: "Nem tudom, nem tudom". Miután mondtam neki, hogy nagyon beütöttem a fejem, és rosszul vagyok. Sürgetve mondta, hogy üljek vissza az autóba és menjünk tovább kicsit. Álljunk félre, mert dugót okozunk. Tudom, hogy sosem szabad elhajtani a helyszínről, de nem voltam tisztán a tudtomnál. Nem tudtam felmérni, hogy mi történik. Előre gurultam 1 métert oldalra és megálltam. Ő kikerült és elhajtott, de mivel nem láttam rendesen az ütközés után, nem is láttam merre ment" - állítja az úszó, aki nem emlékszik a rendszámra, sem az autó típusára. Próbált utána is menni, de hamar felmérte, hogy nincs eléggé a tudtánál ahhoz, hogy vezessen. Egy-két óra eltelt, mire jobban lett, és tudott normálisan beszélni.

Jött segítségem, hívtak rendőrt, helyszíneltek, elkezdték a nyomozást, szerencsére rengeteg kamera van ott, így majd meg lesz a tettes. A fejem miatt muszáj volt bemennem a kórházba, szerencsére megúsztam "csak" agyrázkódással - írta Katalin.

Pár napot most pihennie kell,  de úgy gondolja, ha nem egy jó masszív kocsiban ül, biztos, hogy nagyobb baj történik. Nagyon elszomorítja, hogy egy jómódú, a kocsi alapján tehetős nő otthagy egy láthatóan sérült, nem beszámítható személyt. Az idős bácsinak, aki segített neki, köszönetet mondott.

"Annyi maradt meg, hogy egy sötét városi terepjáró kocsija volt, nem emlékszem márkára, sem rendszámra. Szőke, magas, nagyon jómódúnak tűnő, kb. 40-50-es nő volt. Az anyagi kár nem érdekel, ez egy autó, pótolható, javítható. De nagyon zavar, hogy már félek autóba ülni, mert hiába tartom be a kreszt, 1 év alatt már harmadjára jöttek úgy belém, hogy én gyanútlanul álltam a pirosnál, de ez volt az első, amikor bajom is lett..." - zárta az olimpikon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Idén is kap funkciófrissítést a Windows 10

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

hirtv.hu

Stílust és hangnemet váltott Jakab Péter

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja