Celeb

Tudtam, hogy meg fog halni – Könnyeivel küszködve beszél gyermeke elvesztéséről Fásy Ádám

SM

Létrehozva: 2021.11.26.

Több mint két évtized után sem tudta feldolgozni gyermeke elvesztését Fásy Ádám. Nem bizonyított, de hiszi, hogy gyermekének rákos megbetegedése a csernobili nukleáris balesetnek következménye.

Forrás: Bors

Azt is nehéz feldolgozni, ha el kell veszítenünk szüleinket, azonban Fásy Ádámra hatalmas csapást mért a sors, tizennyolc éves fiát kellett eltemetnie. A Zeneexpressz megálmodója eltöltött egy éjszakát a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorbán, ahol drámai vallomást tett: úgy hiszi, csecsemő mirigy rákban elhunyt gyermekének halála összefügg a csernobili sugárázással.

Egy gyermek halálát soha nem lehet feldolgozni, de még egy barát elvesztését sem könnyű. Én a szüleimet sem tudom elfelejteni, úgy gondolom, ők addig élnek, amíg beszélek róluk és létezek

– mondta szomorúan a zenei producer, majd könnyeivel küszködve azt is elárulta, gyermeke rákban halt meg.

Tizennyolc éves srác volt, nem házasságból született. Egy nagyon kedves, aranyos, jólelkű gyerek volt. Marika tudott róla, ő mindent elfogadott, ami körülöttem van, a nagyobb lányaimat, a fiamat is. Végig mellettem volt, amikor meghalt a kisfiam – fűzte hozzá a műsorvezető, aki sokáig az őt ért veszteségről nem volt képest beszélni.

Próbálunk vigaszt keresni a másik gyerekekben, de nem ugyanaz. Néha nem tudom, hogy vagyok képes ezt átlépni. Gyakran eszembe jut, milyen jó lenne, ha még itt lenne – jelentette ki Fásy, aki arról is beszélt, végig kellett néznie gyermeke szenvedését.

A kilencven kilós srác negyven kilóra fogyott, én toltam a kerekesszékben, egész haláláig vele voltam, befeküdtem a kórházba, együtt töltöttük az utolsó napjait. Tudtam, hogy meg fog halni. Csecsemő mirigy rák vitte el, akkoriban több gyermek meghalt Körösladányban, valószínűleg a Csernobilban történtek miatt, de ez nem bizonyosodott be sosem. Negyvenéves lenne – mondta megtörten Fásy.

A teljes beszélgetést péntek este 10 órakor a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában láthatják a nézők.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek