Celeb

UFO Zsolti: Nem megyek vissza a börtönbe!

Bors

Létrehozva: 2021.10.15.

A Frizbi stúdiójába kapott meghívást az UFO együttes frontembere. Zsoltot a bíróság másodfokon, üzletszerű kerítés és kitartottság bűntette miatt jogerősen két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélt.

Forrás: Bors

A napokban pont került az UFO együttes alapítójának bírósági ügyére. A másodfokú ítélet meghozatalára tizenegy év után került sor. Az ügy előzménye, hogy 2010-ben felmerült az alapos gyanúja: a banda alapítója, két társával együtt fiatal magyar nőket közvetített egy svájci bordélyházba. A lányokkal hirdetések és személyes kapcsolatok útján ismerkedett meg, majd összekötötte őket a külföldi munkaadóikkal, emellett a kiutazásukat is segítette. Ezután a bordély vezetője „jutalékot” adott Zsoltnak, a lányok prostitúcióból befolyt bevételének egy részét pedig havi rendszerességgel eljuttatta Zsolt részére

Leteremtette Hajdút

A vasárnap este adásba kerülő Life TV Frizbi kanapéján ülve az énekes részletesen kifejtette az elmúlt 11 év történéseit, ami igazi útvesztőnek tűnhet a laikusok számára. Mivel most először kapott lehetőséget arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljen, próbált minden részletre kitérni az érthetőség kedvéért, amit igencsak vehemensen tett, a produkció műsorvezetőjébe, Hajdú Péterbe gyakran kissé erőszakosan belefojtotta a szót.
Elmondtam a magamét, de igazából ez nagyon kesze-kusza. Egyetlen tárgyalásról sem hiányoztam, de még nekem is nehéz volt követni – kezdte a Borsnak Zsolt.

Számára sem egyértelmű

Az UFO együttes alapítója azt vallja: máig nem tudja, hogyan derült fény a tetteire.

A gyanúsítás például villámcsapásként ért, semmilyen előjele nem volt. Ha találgatásokba kellene bocsátkoznom, akkor azt mondanám lehet, hogy valakinek a vádalkuja kapcsán merült fel a nevem, bedobta, hogy mentse magát egy másik, nagyobb volumenű ügyben. Tudom, hogy hiteltelenül hangzik, de nem tudhatom biztosan, hogyan történt – tette hozzá Zsolti, aki elismerte, hogy kiközvetítette a lányokat, de azt vallja, hogy mindezt segítő szándékkal tette, a befolyt pénzt pedig kölcsön címén adták át neki a lányok.

Borzasztóan megviselte

Zsolt elárulta, érzelmileg megviselte őt életének ez a korszaka.

Amikor rájöttem, hogy milyen sokáig leszek bent, a börtönben beszéltem pszichológussal, mert azt gondoltam, biztos nem maradok normális. Akkoriban segített, hogy gitároztam, keleti tanokon alapuló könyveket olvastam és emiatt egy nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül. Ma pedig az segít, hogy a munkába temetkezhetek – magyarázta Zsolti, aki megbékélt azzal, hogy két évre elvesztette a szabadságát, azonban van, amiben továbbra is hajthatatlan.

Az igazság fontosabb nekem annál, mint hogy két évet töltöttem el egy kiképzőtáborban. Most boldogan élek a feleségemmel, aki végig kitartott mellettem. Az előzetesben leültem azt a büntetést, amit másodfokon kiszabtak, ezért szeretném tisztázni, hogy nem megyek vissza a börtönbe!– jelentette ki Zsolt, aki a pénzbírság kifizetése után lezártnak tekinthetné az ügyet, de ha lehetősége lesz rá, akkor a Kúria elé viszi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek