Celeb

Megrázó részletek derültek ki Csontos Karina utolsó perceiről

SM

2021. október 18. hétfő 06:00

<p>Csontos Karina előtt állt még az egész élet, azonban a péntek hajnali tragikus baleset mindent felülírt. A 17 éves lány, miközben próbálták elhagyni a lángoló autót, a Facebookon próbált segítséget kérni, mindhiába.</p>

Forrás: TV2

Zárt csoportban kért segítséget

Döbbenetes lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Csontos Karina, az a 17 éves lány, akit a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadából ismert meg az ország: a fiatal három barátjával belecsapódott egy álló autómentőbe, a kocsijuk rögtön lángra kapott. Az autóban rekedt fiatalok próbáltak kiszabadulni. Úgy tudjuk, Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként. A segítség sajnos nem tudott időben érkezni, mindannyian bent égtek.

Álló trélerbe csapódtak

Múlt pénteken sokkolta az országot a hír, hogy Karina tragikus autóbalesetben három barátjával együtt életét vesztette. Információink szerint egy rendőr, egy focistalány és egy határőr ült még az autóban, épp a Kárpátalján fekvő Munkácsból egy buliból tartottak hazafelé, amikor az ukrán kisvárosban, Nagylucskán megtörtént a baj. A helyi hatóság által közzétett videóból kiderült: a településen nem volt áram, mert egy kocsi villanyoszlopnak ütközött és árokba borult. Egy autómentő sietett az autós segítségére, ekkor érkezett a helyszínre hatalmas sebességgel a fiatalok kocsija, ami közvetlenül – eddig ismeretlen okból – az álló trélerbe csapódott. Az autó szinte felrobbant, azonnal lángba borult.

Édesanyja összeomlott

A történtekről több megrázó videó járta be az internetet. A felvételek egyikén az égő autó látható, a másik pedig fényes nappal készült, azon már csak a tragédia nyomai, a szénné égett autó, és a mindenfelé szétrepült alkatrészek vannak.

Karina szörnyű balesetéről édesanyja, Katalin még képtelen beszélni. A Bors telefonon kereste meg az asszonyt, könnyeivel küszködve köszönte meg részvétnyilvánításunkat, érdeklődésünkre csak annyit tudott elmondani, hogy nincs információja arról, pontosan hogyan történt a baleset.

Nem tudom a részleteket – mondta alig érthető hangon Katalin, aki további kérdéseinkre már képtelen volt reagálni.Ne haragudjanak, de nem tudok most semmire sem válaszolni – zárta a beszélgetést. Úgy tudjuk, Katalin annyira összeomlott, hogy kórházba kellett szállítani.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

hirtv.hu

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban