Celeb

Drámai vallomás: Lolának terápiára van szüksége

Bors

Létrehozva: 2021.10.14.

A sikeres nők életéből sokszor azt hinnénk, nem hiányzik semmi. Mosolyognak a címlapon, csinos ruhákban pózolnak egy menő rendezvényen és mindemellett mindig gyönyörűek. Lola számára ezek a dolgok adottak, csak egy valami hiányzik igazán még: az igaz szerelem.

A tizenévesen lett diáklányból tinisztár Lola életútja előttünk zajlik, megszokhattuk, hogy a mindig mosolygós sztár feltűnik énekesként, műsorvezetőként, igazi nőként. Láttuk zenész oldalán menyasszonyként, láttuk olykor útkereső szingliként, de nem láttuk még feleségként, és anyaként sem. 

– Természetes, hogy én is vágyom a családanya szerepre! Ám ez mindenkinek máskor jön el, nekem úgy tűnik kicsit később. Addig is megpróbálom fejleszteni magam, hogy egyre jobb emberré váljak, hogy kicsit még erősebb legyek – válaszolta a Borsnak a 33 éves énekes-műsorvezető.

Az énekesnő elárulta, hogy abban hisz, és mindig is hitt, hogy létezik számára egy olyan ember aki úgy fogadja el őt, ahogy van. Pozitívan áll a jövőhöz, úgy érzi, valamiért most még mást kell megtanulnia az élettől, mielőtt eljön érte az igazi. Önmagára koncentrál, s igyekszik minél több időt időt szakítani a munka mellett a kutyájának, Mochi-nak is, akit nagyon szeret, és másfél éve jött az életébe. A tanulás egyébként számára az önismereti folyamatok megismerésével történik, ehhez szakértői segítséget is igénybe vesz.

Szerintem mindenkinek fel kellene írni receptre a heti pszichológust! Egyszerűen imádom! Mindent meg tudunk beszélni, a legjobb beszélgetőpartner. Sokat segít a munkámban és a magánéletemben egyaránt.

A „kirakatban” nőttem fel

Amikor az ember lánya tiniként belekerül a média világába, azt nem könnyű feldolgozni. Ez történt Lolával 15 évesen. Kislányként került be a köztudatba, és rengeteg sokkoló változáson ment keresztül. Életkorából kifolyólag sebezhetőbb volt mint a többi sztár, mégis meg kellett, hogy állja helyét a néha kegyetlen média világában.

– Nekem más tinédzser élet jutott, mint a kortársaimnak: én a „kirakatban” nőttem fel. Míg felnőtté váltam, halmozódtak a kérdések, és a megoldatlan, vagy lezáratlan problémák, amelyeket fel kellett tárnom, de sok kérdésre csak még most is keresem a választ. Szeretek mindenkivel kedves lenni, de dolgozom kell viszont azon, hogy ezt ne használják ki az emberek – mesélte a Borsnak az énekesnő. 

Hozzátette, hogy a nemrég történt szakítást is meg tudta beszélni a terápia ülésein, és ez nagy segítség volt. Egyébként Lola még sohasem vált el partnerétől ilyen szépen, kulturáltan, mindennemű hadakozás nélkül, mint most legutóbb. Talán ebből is látni, hogy az önismereti úton jól halad. Még most is jóban vannak, és megtudtuk, hogy időnként találkoznak is, mivel Norbi, a híresség volt szerelme hangmérnökként dolgozik. A zenei berkekben a frontemberek, énekesnők mögött olykor óriási stáb munkálkodik, de ők rendszerint a háttérben maradnak. Norbi sem szeretett volna reflektorfénybe kerülni, ezt pedig Lola tisztelettel elfogadta.

A munka a megoldás?

– Azon szerencsések közé tartozom, akiket a munkájuk feltölt! Imádok forgatásokra járni, teljes egész és kerek az életem így is. Ha, és amikor úgy alakul, hogy belép az az ember az életembe, akivel úgy érzem, hogy családot fogok alapítani, akkor majd átformáljuk az életünket. Érzem, hogy nem kell már sokat várnom erre! – tette hozzá kedvesen a híresség. 

Tudta?

Lola szíve csücske a karácsony, teljesen átszellemül ebben az időszakban. Nagyon szeret jótékonykodni, nem csak ilyenkor, az év más időszakaiban is. Az énekesnő még 2007-ben dobta piacra az ő karácsonyi dalát, Ünnepelj ma velünk! címmel. Ezt a szerzeményt is előadja decemberben országszerte, mikor útnak indul idén is akusztikus adventi turnéjával. Ez mára hagyománnyá nőtte ki magát.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27399_resized.jpg?avcount=1713980412
origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27400_resized.jpg?avcount=1713980412
origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159382_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155933_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27393_resized.jpg?avcount=1713980412
origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159789_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Miért én? Mit tettem, hogy ezt érdemeljem?" - mindennapos küzdelméről vallott a nagybeteg Celine Dion

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese