Celeb

100 milliót keres azzal, hogy megmutatja, ami minden nőnek van – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2021.08.02.

24 éves korára összekalapolt egy luxusotthont magának azzal, hogy bevállal bizonyos dolgokat.

Bejött az élet a Leedsben élő Rhiannon Blue-nak: a 24 éves hölgy bankszámláján ugyanis igencsak komoly összeg pihen fiatal kora ellenére, köszönhetően annak, hogy éves szinten forintra átszámítva 100 milliót keres. 

Hogy mivel? Nos, mondhatjuk: a bevállalósságával. Megmutatja ugyanis, ami minden nőnek van, a legtöbben azonban csak a hálószobában, a párjuknak – no meg az orvosnál a nőgyógyászuknak – mutogatják. Másképp fogalmazva: Blue kisasszony bizony erotikus modell, méghozzá a sikeresebb fajtából.

Az OnlyFanson igencsak jól kereső nő szerint azonban ostobaság lenne azt hinni, hogy az erotikus fotózás könnyű pénzkereset.

– Egy csomó lány csak kitesz egy képet, és arra vár, hogy dőljön a lé, de ez nem így működik. Elképesztően keményen dolgozom, heti hét napot. Így működik az OnlyFans: minél többet teszel bele, annál többet vehetsz ki – magyarázza.

De mit is jelent ez a "kemény munka" Rhiannon olvasatában? Az erotikus oldal mellett a YouTube-ra heti három, a TikTokra napi négy-öt videót készít, emellett napi szinten posztol az Instagramra és a Twitterre is – írja a Mirror.

Ez is érdekelheti!

Mutatunk pár szépséget, akiknek – Rhiannonhoz hasonlatosan – bejött a vetkőzés a neten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek