Celeb

Könnyek között mesélt Paudits Béláról barátja, Lajsz András

Bors

Létrehozva: 2021.08.22.

Augusztus 19-én lett volna 72 éves a három évvel ezelőtt elhunyt Paudits Béla. Lajsz Andrásnak még mindig könnyek szöknek a szemébe, ha a barátjával együtt töltött időkre gondol.

Lajsz András szoros barátságot ápolt Paudits Bélával. Együtt jártak szórakozni, éjszakába nyúló estéket töltöttek együtt. Mindketten imádtak bulizni, és máig meghatódik, ha azokra az időkre gondol.

Nagyon aranyosan bulizott. Szokása volt, hogy mikor már beindult a parti, felvett egy szerepet, és azzal szórakozatott mindenkit.Mindig játszott, mi pedig mindig nagyokat kacagtunk… még most is könnyek szöknek a szemembe, ha visszaemlékezem ezekre az estékreNem ünneplem már a születésnapját, mert szomorú leszek tőle. Nagyon sokszor eszembe jut, nemrég a háza előtt haladtam el és összeszorult a szívem – mesélte az AcNewsnak a koktélok királya.

 Nagyon sajnálom őt, hiszen érdemtelenül ment el. Szomorú sorsa lett, holott nem ezt érdemelte volna. Zenés-táncos komikusként egyedülálló művész volt, és hatalmas űrt hagyott maga után – fűzte hozzá Lajsz, majd azt is elárulta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek