Celeb

Durván beszólt egy szakértő Harrynek: folyton csak sajnáltatja magát

Bors

Létrehozva: 2021.08.09.

Most egy szakértő szólalt meg Harry herceg őszinteségi rohamai kapcsán. Johanna Williams szerint a kiváltságos herceg mást se csinál, csak sajnáltatja magát.

Harry herceg botrányait már mind jól ismerjük. Sussex hercege az elmúlt egy évben előszeretettel mesélte el boldognak és boldogtalannak, hogy mennyire szörnyen bánt vele és feleségével, Meghan Markle-lel a családja. Most egy angol szervezet, a Policy Exchange egyik vezető kutatója, Johanna Williams beszélt arról a DailyStarnak, hogy Harry egyértelműen szeret az áldozati bárány szerepében tetszelegni és minden alkalmat megragad arra, hogy erről beszélhessen a nagyközönségnek.

Harry és Meghan viselkedésének az a haszna, hogy tökéletesen rámutatnak a jelenlegi korszellemre és akaratlanul is felfedik annak hibáit. Jelen esetben veszünk egy házaspárt, akik ha engem kérdeznek a kiváltságosok tökéletes megtestesítői, kiváltképpen Harry. Van egy fehér ember, aki hatalmas vagyont örökölt, minden ajtó nyitva áll előtte és a hihetetlenül kiváltságosak életét éli. Most mégis minden létező eszközt megragad arra, hogy kijátssza az áldozatkártyát, akár a mentális egészséget, akár a rasszizmust például hozva – vélekedett Ms. Williams teljesen jogosan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek