Celeb

Gregor Bernadett kerek-perec kimondta: ezt gondolja a harmadik védőoltásról!

Bors

Létrehozva: 2021.08.13.

A színésznő bízik abban, hogy a történelem ezúttal nem ismétli meg önmagát. Az őszi előadásokat nem sodorja veszélybe a pandémia.

Gregor Bernadett élete egyelőre az elképzelései szerint alakul. A karantént követő nyitás óta folyamatosan dolgozik.

– A nyár tele van munkával. Az Újszínház közösségével négy alkalommal játszottam a Művészetek Völgyében, emellett az önálló Karády-esten lépek fel, és több utazó társulattal is járom az országot. A nyár túlnyomó részét Bálványoson, egy gyönyörű kis faluban töltöm. Innen megyek a fellépésekre – mesélte lapunk érdeklődésére Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő most nem szakít külön időt a nyaralásra. Inkább a munka és pihenés egyensúlyát valósítja meg. Bízik abban, hogy a munka folyamatossága ősszel is változatlan marad.

– Nyilván van az emberben aggodalom, hogyan alakul a jövő. Ám bízom abban, hogy az átoltottságnak köszönhetően talán már nem lesznek olyan lezárások, mint korábban voltak. Emlékszem, amikor májusban elkezdtünk dolgozni, csak védettségi igazolvánnyal és maszkban lehetett az előadásokat megtekinteni. Azt remélem, hogyha növekszik is a fertőzöttek száma, ennél szigorúbb korlátozások nem lesznek – hangsúlyozta Gregor Bernadett.

A tapasztalatok szerint a közönség egyelőre szép számmal látogatja az előadásokat. Nyilván a szabadtéri rendezvényeken nagyobb biztonságban érzik magukat, és még a művelődési házak is meg szoktak telni. Ám a járvány negyedik hulláma az ajtón kopogtat.

Most még nincs bennem félelem. Már átestem a koronavírus-fertőzésen, és megkaptam a két védőoltást is. Ha azonban letelik a második oltástól számított négy hónap, akkor fel fogom hívni a háziorvosomat, hogy javasolja-e a harmadikat. Ha igen, akkor gondolkodás nélkül beoltatom magam

– fűzte hozzá a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek