Celeb

Boros Lajos megdöbbentő vallomása: 2018 óta egyetlen forintot sem kerestem

Bors

2021. augusztus 8. vasárnap 10:30

Megdöbbentő kijelentést tett Boros Lajos: az utóbbi években ingyen dolgozik, egyetlen fillért sem keresett, mióta kijött a kórházból.

Forrás: Bánkúti Sándor

Boros Lajos egyik legnagyobb vágya, hogy egyszer még vezethessen klasszikus rádióműsort. Jelenleg online műsorokat készít, ezekkel azonban – mint mondja – egy árva fillért sem keres. A 100 Folk Celsius tagjai most koncertet szeretnének szervezni a megsegítésére.

Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem. Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online stream-műsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen. Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket – mondta a Star magazinnak, majd az is elpanaszolta, az utóbbi években ingyen dolgozik.

2018-ban jöttem ki a kóma után a kórházból, azóta egyetlen forintot sem kerestem.Ingyen dolgozom. Ez persze nem szegi kedvem, hiszen imádok szórakoztatni, de azért jó lenne, ha mindennek anyagi látszata is lenne. A nyugdíjam nem sok mindenre elég, a tartalékaim nagy részét pedig már feléltük. Nemrég hívott Littvay Imre, a 100 Folk Celsius tagja, hogy szeretnének koncertet szervezni a megsegítésemre – az én feladatom csak az lesz, hogy jól érezzem magam – fűzte hozzá.

A magazinnak azt is elárulta, az állapota fokozatosan javul, rendszeresen jár kontrollra, a leletei kielégítőek, mégsem lesz már olyan, mint évekkel ezelőtt. Rengeteg gyógyszert szed, és mindent megtesz azért, hogy a szíve jól működjön. Vannak rosszabb napjai, de ezzel már megtanult együtt élni.

További cikkek

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

origo.hu

Célba ért a James Webb űrteleszkóp

nemzetisport.hu

Gyász: a gyűrűk ura – Csollány Szilveszter pályafutása képeken

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

life.hu

Szívszaggató! Ez volt Csollány Szilveszter utolsó fotója a közösségi oldalán

teol.hu

Dráma Felsőnyéken: a háziorvosi asszisztens élesztette újra a falu legidősebb hölgyét

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

origo.hu

Salma Hayek még akkor is szexi, ha az újévi fogadalmain gondolkodik - fotó