Celeb

Előre eldöntötték: ha muszáj, veszekedni fog az esküvőjén Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Bors

Létrehozva: 2021.08.17.

A két színész kétszer halasztotta el a nagy napot, idén végre kimondják a boldogító igent.

Forrás: MTI

Nagy Ervin 2019 novemberében egy barokk hangulatú szicíliai kisvárosban, Notóban kérte meg Borbély Alexandra kezét. Az esküvőt – egy év jegyesség után – 2020-ra tervezték, ám a pandémia miatt a nagy napot kétszer is el kellett halasztaniuk. Most viszont úgy tűnik, már semmi sem állhat az útjukba, és augusztus végén a színésznő Daalarna ruhában mondhatja ki az igent – írta a Secret Stories.

Vidéki lagzi lesz

A lapnak adott exkluzív interjút Alexandra, aki elég sok érdekeset kikotyogott a nagy napról. Az esküvőt és a lagzit például egy gyönyörű vidéki kúriában tartják.

– Én mindenhol el tudtam volna magamat képzelni, talán egy kastélyban, túl pompázatos díszletek között nem. Először a helyszínt szerettük volna kitalálni, négyet-ötöt megnéztünk. A Két Szerecsen bisztró egyik tulajdonosa, Végvári Bori barátunk ajánlotta a Babérliget Kúriát, és amikor oda beléptünk – Ervinnel összhangban – rögtön éreztük, hogy „ez az”. A vidéki hangulat, a természet közelsége, a gesztenyefák, a szőlősorok aztán meghatározták a stílust.

Különleges ruhát választott

Aztán a színésznő a ruhájáról is elárult egy-két titkot.

– Szeretem a ceruzaszoknyákat, a testhez simuló vonalakat, és Anita is egyetértett velem abban, hogy ebből induljunk ki a tervezésnél. Nézegettem a Pinterestet is, de mivel már többször jelenhettem meg estélyiben – az Oscar-díjátadón viselt ruhám is sellő-fazonú volt – tudtam, hogy ez jól fog állni. Találkoztunk Anitával, beszélgettünk, figyelembe vette a helyszín jellegét, majd elkezdett rajzolni, de hozzátehettem én is a kreativitásomat. A legnagyobb gondot a csipke kiválasztása okozta számomra, hiszen nincs gyakorlatom abban, hogy melyik passzolna leginkább a megálmodott formához, viszont mindegyik nagyon tetszett. Végül olyat választottam, amelyben egy-két flitter is megbújik, mert megtetszett, hogy – szemben a gyönggyel – a flitterek csak akkor fedik fel magukat, amikor a fény rájuk vetül, és ez a kis játék izgalmassá teszi a ruhát.

Nem róluk fog szólni a lagzi

És azt is elmesélte, lesz ugyan ceremóniamester a lagzin és egy-két hagyományos játék is, de nem sok, ugyanis ők ketten szerepelnek eleget, nem akarják, hogy az ő szereplésük legyen a domináns, inkább a tánc és a buli.

És aztán érkezett még egy érdekes kérdés az oldalon, amire Alexandra meglepően válaszolt:

Van egyezményetek arról Ervinnel, hogy miként fogtok viselkedni a nagy napon? Nem hagyjátok, hogy bármi felidegesítsen benneteket, nyugodtak lesztek és türelmesek, történjék bármi…?

Van, pont az ellenkezője: megengedjük magunknak, hogy nyugodtan veszekedhetünk, ha épp úgy hozza az élet!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek