Celeb

Májrák, trombózis, tüdőembólia – Mindent túlél Schuster Lóri

Bors

Létrehozva: 2021.07.22.

A P. Mobil 72 éves vezetőjének az elmúlt években többször farkasszemet kellett néznie a halállal. Schuster Lórántnak mára viszont csak emléke van a betegségekről, azt újságolta a Borsnak, hogy teljesen tünetmentes és legyőzte a betegségeket.

Forrás: Knap Zoltán

Tavaly mélyvénás trombózis és tüdőembólia miatt került intenzívre, néhány éve pedig arról szóltak a hírek, hogy vastagbél- és májrákja volt Schuster Lórántnak. Akkor a májából is ki kellett venni egy nagyobb darabot, de sikerrel legyőzte a rákot. Úgy véli, csak a szerencsének köszönheti, hogy él és azóta is makkegészséges.
Örökmozgó vagyok, egyedül már csak a trombózis után kötelező vérhígító emlékeztet arra, hogy min mentem át az elmúlt években. De emiatt sem szeretnék panaszkodni, együtt élek a problémáimmal - kezdte Schuster Lóránt, aki nem az átlagos nyugdíjasok életét éli. - Dolgoztunk a covid alatt és most is. Új lemezt készítünk, nemsokára kiadjuk az És? albumot bakeliten - mesélte a P. Mobil 72 éves frontembere.

Lóránt boldog nagypapa, ízig-vérig rocker, aki bár sokat küzdött különféle betegségekkel, a koronavírus szerencsére elkerülte őt is és zenekara összes tagját is.

- Nem volt kérdéses a csapatban, hogy zenélni szeretnénk és ezért be kell oltatnunk magunkat. Így kicsit lassan indultak be a dolgaink, de most már sínen vagyunk - mesélte nyilatkozta lapunknak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek