Celeb

Agócs Judit: Szulák Andi igazat mondott Marsi Anikó új pasijáról

Bors

2021. július 17. szombat 05:00

Elszakadt a cérna, immár a második, a gyerekét egyedül nevelő asszony hallatja a hangját a taxis ellen, akiről a napokban derült ki, hogy Marsi Anikóval jött össze. 

Forrás: Agócs Judit/Facebook

Szulák Andrea mellett egy másik népszerű színésznőt, Agócs Juditot is gyermekkel ajándékozta meg a sármos férfi, aki napok óta azért szerepel ismét a címlapokon, mert megint egy híres barátnőt mondhat magáénak, Marsi Anikót. 

Napok óta attól hangos a sajtó, hogy Anikó, bár még hivatalosan nem vált el Palik Lászlótól, újra szerelembe esett. A választottja Gyarmati Gábor, személyfuvarozó, akivel egyre gyakrabban látják a budai hegyekben közösen sportolni, vagy épp vásárolni menni. Szerelmüket már nem is titkolják, nem bujkálnak a kíváncsi szemek elől, ennek is köszönhető, hogy Gábor volt párja, kislánya édesanyja, Szulák Andrea is tudomást szerzett a kapcsolatról, amiről meg van a véleménye.

A színész-énekesnő egy meglehetősen kemény posztban foglalta össze az aggoldalmait azzal kapcsolatban, hogy Marsi Anikónak mitől kell tartania Gábor mellett. 

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm – írta Szulák Andrea, aki sokat mondó hívószavakkal egészítette ki a mondandóját, posztjához ugyanis a #golddigger, vagyis aranyásó szót is odabiggyesztette. Ezt a kifejezést olyanokra használják az interneten, akik a párkapcsolataikban csak a pénzre hajtanak, anyagi javak, és egyéb előnyök reményében választanak párt maguknak. Vagyis Szulák attól fél, hogy Gábor csak kihasználja az válófélben lévő, érzelmileg ezért nyilvánvalóan sebezhető Marsi Anikót. 

Az énekesnő beszólása célt ért, de Gábor nem maradt adósa: Facebook-oldalán vágott vissza. Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog.

A nyilvános balhé kapcsán újra sokat írnak az újságok Gábor másik volt párja, Agócs Judit színésznőről is, akinek szintén van gyermeke a férfitől. A páros akkor jött össze, amikor Gábor már jó fél éve nem élt együtt Szulák Andreával. A szerelmük gyümölcse nagyon hamar megfogant, a kapcsolat azonban futókalandnak bizonyult, Agócs nem akart együtt élni a férfivel, a kicsit azonban megszülte és azóta is nagy szeretetben neveli, egyedülálló édesanyaként. 

A pletykák szerint Agócs Judit hasonlóan negatív élményekkel lett gazdagabb a Gáborral való kapcsolata alatt, mint Szulák Andrea, a gyermekének nincs napi kapcsolata az édesapjával, és az édesanyát sem támogatja a férfi.

A Bors arra volt kíváncsi, hogy Agócs Judit mit gondol Szulák Andrea csütörtöki kirohanásáról. 

Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz, többet most még nem szeretnék mondani a témában. – mondta a lapunk megkeresésére, Agócs Judit, majd így folytatta:

– Ennek ellenére is kívánom Gáboréknak, hogy legyenek boldogok.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

23 éves focista halt meg a Ferihegyi úti ütközésben

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

vaol.hu

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megye útjain

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

origo.hu

Kiderült, hol a legkelendőbbek a minigarzonok

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó