Celeb

MC Hawer két hét után eljegyezte kedvesét

Bors

Létrehozva: 2021.07.28.

A mulatós zenészre csak nemrégiben talált rá a szerelem, de máris megkérte a párja kezét. A szerelmesek azt is tudják, milyen esküvőt szeretnének, MC Hawer a Borsnak mesélt a részletekről.

Forrás: Saját

MC Hawer néhány nappal ezelőtt mesélt arról a Borsnak, hogy rátalált a szerelem és élete egyik legboldogabb időszakát éli. Másfél hónappal ezelőtt kezdtek ismerkedni az interneten, két hete a személyes találkozásra is sor került, s már az első randin közel kerültek egymáshoz. Innentől kezdve pedig a legmagasabb fokozatra kapcsoltak.

Az első randi után néhány nappal feljött hozzám és itt is ragadt, azóta együtt élünk– mesélte örömmel az énekes, aki már el is jegyezte a szerelmét.

– A napokban sétáltunk az utcán és megláttam egy ékszerboltot. Csak annyit mondtam, hogy akkor mi most ide bemegyünk. Úgy voltam vele, hogy mire várjunk még? Együtt választottuk ki a gyűrűt, azóta pedig valósággal lubickolunk a boldogságban.

Elsiették a döntést?

MC Hawer a boldogságát szinte azonnal megosztotta a nyilvánossággal. A nagy hírt egy közös fotóval tudatta, ahol mindketten viselik a jegygyűrűt. A kép láttán rengeteg gratuláció és persze rosszmájú megjegyzés is érkezett. Vannak, akik úgy vélik, elhamarkodott döntést hoztak és az énekes csak azért kérte meg párja kezét, mert versengeni akar korábbi barátnőjével, aki amiatt hagyta el őt, mert egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Nem igazán foglalkozom már ezekkel a vádakkal, mindenki azt gondol, amit akar. Egy biztos: mi nagyon boldogok vagyunk együtt. 55 éven át kerestem az igazit, most végre rátaláltam – tette hozzá, s azt is elárulta lapunknak, hogy már az esküvőt tervezgetik és a részletekben is megegyeztek.

Mivel évek óta nem iszom alkoholt és a párom sem fogyaszt, ezért úgy döntöttünk, a lagzinkon sem lesz helye az italnak. Nagyon furcsa lenne, ha ülnénk egymás mellett és közben azt nézzük, ahogy a násznép részegen mulatozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek