Celeb

Ebből óriási botrány lesz: Harry herceg beintett, nem kér engedélyt Erzsébettől, hogy kitálaljon

Bors

Létrehozva: 2021.07.21.

Elképesztő visszhangott váltott ki Sussex hercegének megjelenő könyve. Még messze van a kiadástól, máris súlyos indulatokat váltott ki.

A napokban röppent fel a hír, hogy Harry herceg egy önéletrajzi könyvet akar írni. – Első kézből származó leírása lesz az életemnek. Pontos és teljesen őszinte. Nem úgy írom ezt, mint a herceg, aminek születtem, hanem mint az ember, akivé váltam – fogalmazta meg a lényeget Harry.

Ígérete szerint nem fog semmit sem eltitkolni, bukásairól és rossz döntéseiről is őszintén beszámol. Azonban akadnak olyanok is, akik nincsenek elragadtatva Harry új ötletétől. A királyi szakértők odáig mentek, hogy a családja rovására történő pénzszerzésnek bélyegezték a könyvet, és azt jósolják, hogy valójában Meghan írja majd azt.

Bár közel sem biztos, hogy a Buckingham-palota jóváhagyná az önéletrajzi kötet megjelenését, Harrynek nem is igen áll szándékában, hogy a kiadás előtt elküldje azt oda.

Harry herceg azt mondta: „nincs szüksége a királynő engedélyére, hogy megírja a memoárt.

A herceg egyébként közel egy éve dolgozott titokban a könyvön, amelyet már el is adott a Penguin Random House-nak. A hírek szerint J. R. Moehringer segítette őt az írásban. A kézirat első, egyelőre cím nélküli vázlata állítólag már majdnem teljesen meg van írva.

Az anyagi feltételeket nem hozták nyilvánosságra, de Harry herceg a kiadó szerint a bevételt jótékonysági célokra ajánlja majd fel. A DailyMail információi szerint az előleg valószínűleg 20 millió dollár (6,1 milliárd Ft) körül lesz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek