Celeb

Egy év kellett Curtis exének, Krisztinek, hogy kiheverje a szakítást: Ott, akkor mégis összeomlottam

Bors

2021. július 9. péntek 05:00

Bár Krisztikét eleinte megviselte a szakítás Curtissel, az édesanyát kisfia rádöbbentette, hogy változtatnia kell az életén. Az egyedülálló édesanya könyvében mesélte el, hogyan lépett túl az exén. 

Forrás: krisztike.09.26/Instagram

Nagy törés volt Meszimerisz Krisztina életében, amikor szétváltak Curtisszel, a kisfia édesapjával. Derült égből villámcsapásként érte, hogy egyedülálló anyaként kell innentől kezdve helytállnia az életben. Bár a közös gyermekükkel kapcsolatban számíthatott és most is számíthat a gyerek édesapjára, nőként és anyaként egyedül maradt a világban. Krisztina ennek ellenére meglepően hamar túltette magát a csalódáson, egy isteni jel hatására felszívta magát. Nem is akárhogyan! Könyvet írt, a rettegett kitárulkozás pedig meghozta a várva várt megnyugvást számára. 

Egyik nap ültem a szobában, elfogott a rossz érzés és a szomorúság, elkezdtem sírni. Aznap egész nap feszített a zokoghatnék, de igyekeztem tartani magam, a fiamra koncentráltam és a napi teendőkre, gondoltam ez elég lesz ahhoz, hogy átlendüljek. Ott, akkor mégis összeomlottam. Potyogtak a könnyeim, már nem tudtam visszatartani – mesélte elsőként a Borsnak, a könyvben is leírt emlékeit Krisztina. Aztán váratlanul oda totyogott hozzám a kisfiam. Csak nézett rám a csillag szemeivel és éreztem, hogy ő is szomorú lett. Mert az anyukája szenved. A tekintete olyan mélyen megérintett, hogy ott, abban a percben felszívtam magam és megfogadtam: soha többé nem fordulhat elő, hogy sírni lásson engem. Eldöntöttem, hogy a kisfiam mellett csak magamra fogok koncentrálni, és sosem gyötröm magam azzal a kérdéssel, hogy mi lesz velünk vagy, hogy hogyan fogom végigcsinálni? Igenis megmutatom, hogy képes vagyok arra, hogy jó anyja legyek ennek a kisembernek, és aki nem hitt bennem, annak is megmutatom, hogy túlélem. Ezt is. 

Sorsdöntő pillanat volt

Krisztinát onnantól kezdve tényleg csak mosolyogni láttuk, bizonyítja ezt az Instagram oldala, ahol jelenleg 137 ezer követője van. A rengeteg követőnek egyébként – mint arról a könyvében is ír – nagyon sokat köszönhet. 

Egy év alatt hevertem ki ezt a szerelmet, de úgy néz ki, most már lelkileg egyenesben vagyok. Egy évvel ezelőtt kerestek meg az ötlettel, hogy írjak könyvet – folytatta Krisztina.

Nem bízott magában

– De nem voltam bizakodó, arra gondoltam, hogy világéletemben irtóztam attól, hogy kitárulkozzak, ráadásul ki venné meg a könyvet? Ki kíváncsi rám? Sokat gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az emberek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott – hangsúlyozta Krisztina.

 – A követőimnek nagyon sokat köszönhetek, és ez nem egy kötelező udvariassági kör, tényleg így van. Számtalan pozitív visszajelzést kaptam, például a szülés után, amikor az első fotózást vállaltam. Vagy megdicsérnek, mert úgy látják, jól nevelem a kisfiam, és támogatnak abban is, hogy Curtisszel, ha külön is, de együtt neveljük a gyermekünket. Ezért is szól elsősorban az Instagram követőknek a könyv. De persze mellettük azoknak is, akik ugyanolyan élethelyzetben vannak, mint amilyenben én vagyok, egyedülálló édesanyaként. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

origo.hu

Gyereket vár a női kézilabda-válogatott klasszisa

magyarnemzet.hu

Stabil kormánypárti előnyt mért az Alapjogokért Központ

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

origo.hu

Gigantikus delfint idéző gépekkel fuvaroz túlméretes szállítmányokat az Airbus

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot

origo.hu

Hihetetlen izgalmak után dőlt el az elődöntőbe jutás a skandináv rangadón a kézi-Eb-n - videó