Celeb

Ne járasd le magad ezzel a nővel, Bochkor – A rádiós elküldte a francba a hallgatóját

Bors

Létrehozva: 2021.07.24.

Péntek reggel egy hallagató írt olyan visszataszító üzenetet a műsor vendégéről, Sári Évi énekesnőről, hogy abban a pillanatban eldurrant Bocsi agya. Mint kiderült, pont az ilyen beszólogatók miatt nincs jelen a műsorvezető a közösségi oldalakon.

Forrás: Retro Rádió

Bochkor Gábor darázsfészekbe nyúlt megint, a Retro Rádió reggeli műsorában a híresség azt a témát feszegette, hogy miért éreznek az emberek kényszert arra, hogy otromba módon beszólogassanak egymásnak a közösségi oldalakon.

A témában Bochkor és Lovász Laci reggeli beszélgetőpartnere Sári Évi volt, aki elmondta, rosszul esik neki, hogy vadidegen emberek beszólnak neki, azért, hogy nincs még gyereke, vagy hogy hogyan éli az életét. Az énekesnő ennek ellenére is igyekszik úgy élni, hogy leperegjenek róla a kéretlen vélemények.

A műsor ezen pontján nem várt fordulat történt. A hallgatok úgy gondolták, hogy itt az ideje kiosztani Sári Évit és persze Bochkort is. Az egyik hozzászólás így hangzott: 

„Az ilyen nőnek, ilyen hozzáállással ne is legyen, mert önző és rossz anya lenne. Ez tényleg hülye. Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel.” 

Bochkor Gábornak ekkor eldurrant az agya. Egy pár másodperces csendet követően így szólt: 
Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom milyen az agyi kapacitásod. De, ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad!” – válaszolta érezhető feszültséggel a hangjában a műsorvezető. 

A téma kapcsán Bochkor kitért arra is, hogy pont az ilyen kéretlen kritikusok miatt nincs jelen még privát fiókkal sem a közösségi oldalakon:

„Kacérkodtam vele, bevallom, és aztán azt mondtam, nem. Nincs szükségem rá, nem érdekel idegen embereknek bárminemű hozzászólása az én életemhez. (...) Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindenkinek az életébe beleszólhat. (...) Nagyon sokan vannak, akik azt hiszik, hogy az a norma, az a rendszer, amiben ők élnek, az kell, hogy legyen az általános. Képtelenek elfogadni, hogy más normákban és más rendszerekben is élnek emberek” – mondta. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek