Celeb

Berki Mazsi üzent Pamelának, miután keményen odaszólt neki

Bors

Létrehozva: 2021.07.13.

Úgy tűnik, ismét feszült a viszony Hódi Pamela és a Berki-házaspár között.

Ahogy arról a Bors beszámolt róla, Hódi Pamela újra bíróság elé citálta első gyermeke apját, Berki Krisztiánt, mivel ő szeretné gyakorolni a teljes jogokat lányuk, Nati felett. Ezzel a lépésével követ dobott a tóba, Berki ugyanis többször nyilatkozott már az elmúlt években az üggyel kapcsolatban.

Pamela azonban egészen mostanáig nem szállt be a nyilatkozat-háborúba. Úgy fogalmazott, szeretne jó ember és anyuka lenni, és mindentől megóvni Natit. Sokáig tűrt, ám most betelt a pohár. Arról írt instagramos bejegyzésében, hogy bőven lenne mit mondania.

A sztáranyuka szerint Berki folyamatosan hazudozott és vádaskodott korábbi nyilatkozataiban, amikre a továbbiakban sem kíván reagálni, de vannak olyan kijelentései, amik mellett már nem tud elmenni. Majd hozzátette: „sajnálja, hogy nincsen Krisztián mellett egy olyan ember sem, aki jó belátásra biztatná őt”. Ezzel a kijelentésével pedig a várandós Mazsiba rúgott bele egy jó nagyot.

A jelek szerint Mazsi olvasta Pamela bejegyzését, ugyanis rövidesen két insta-sztorit rakott ki. Vajon így üzent a férje exének?

„Legyél jó ember, de ne vesztegesd az idődet arra, hogy ezt bizonygasd.”

„Nem szereti az élet a hazugságot! Hazugsággal csatát nyerhetsz, de háborút nem.”

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek