Celeb

Újra dúl a háború: Bíróság elé áll Berki Krisztián és Hódi Pamela

SM

Létrehozva: 2021.07.08.

A Bors megtudta, Berki Krisztián és Hódi Pamela a napokban közös kislányuk miatt újra bíróság elé álltak. Az édesanya azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot.

Forrás: Végh István

2017-ben, több mint három évvel ezelőtt állapodott meg Hódi Pamela és Berki Krisztián, közös kislányuk, az akkor 5 éves Natasa Zselyke felügyeleti megosztásáról. Berki először hétvégi apukaként állt helyt, később pedig heti felváltásban nevelték gyermeküket. Sokáig úgy tűnt, Natika érdekeit nézve jól működik a felügyelet, azonban a Borshoz eljutott információk alapján arra lehet következtetni, egyikük meggondolta magát. Lapunk olvasója július elsején, a Markó utcai bíróságon látta Hódi Pamelát és Berki Krisztiánt. Kiderült, nem véletlenül voltak egy időben, ugyanazon helyen, hiszen újabb gyermekelhelyezési pert indított az anyuka Berkivel szemben. Lapunk elsőként az édesanyát hívta fel, érdeklődésünkre Pamela kijelentette, nem kíván reagálni megkeresésünkre.

Berki Krisztiánt is szembesítettük a Borshoz eljutott információval, aki megerősítette, hogy újra perben állnak gyermekük miatt, ráadásul Pamela már harmadszor fordult a bírósághoz.

Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni – kezdte Berki. Feljelentett, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányomat, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira. Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként – fűzte hozzá Krisztián.

Az elmúlt években úgy tűnt, hogy rendeződött Pamela és Krisztián viszonya, hiszen a bíróság által korábban jóváhagyott közös megállapodást mindketten elfogadták és betartották.

Az új per tehát arról szól majd, hogy marad-e a közös szülői felügyelet, vagy kizárólagosan az édesapa vagy az édesanya kaphatja meg azt. Ezen kívül a bíróság a gyermektartás- és a láthatás mértékét tárgyalhatja újra.

Nem tudom, hogyan mondjam el egy nyolcéves kislányomnak, hogy az édesanyja azért harcol ellenem, hogy kevesebb időt tölthessen velem. Szomorú vagyok, hogy itt tartunk, és emiatt is bíróságra kell járnom. Köszönettel tartozom azonban a mai törvényalkotóknak, hogy egy apának nem csak kötelességei, hanem jogai is vannak – mondta.

Berki nem kívánt többet nyilatkozni az ügyről, azonban kijelentette, a végtelenségig kitartóan küzdeni fog Natikáért.

Sok esetben az édesapák inkább lemondanak, tartásdíjat, gyerektartás fizetnek, mintsem harcolnának, hogy láthassák a gyermeküket, és az anyára hagyja, minthogy évekig küzdjenek egymással. Én őszintén átbeszéltem a történteket a kislányommal, és kijelentette, ha hét napot tölt az anyukájánál, akkor nálam is ugyanennyit szeretne. Nekem nincs más dolgom, mint ezért mindent megtenni. Én egy harcos vagyok az életben, mindent megteszek, és végsőkig harcolok a kislányomért és az érdekeiért! Pamelával közösen szerettünk volna anno családot alapítani, most pedig minden további lépéssel csak ártunk a gyermeküknek. Számomra továbbra is a saját példámból kiindulva az az igazi szülő, aki időt tölt a gyermekével, gondoskodik róla, neveli és nem letudja pénzben, tartásdíjban.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163510_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714100110
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162480_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi remek állásajánlatott kapott – ezért mondott nemet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714100110
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő