Celeb

Tóth Gabi bevallotta: mentek a kukába a kislánya érkezése előtt tett fogadalmak

Bors

Létrehozva: 2021.06.08.

Az énekesnő elárulta: hiába tett fogadalmakat Hannaróza születése előtt, ezek semmivé foszlottak kislánya születésével.

Forrás: Bors

Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében az anyaság kapott főszerepet. Az énekesnő úgy véli, igaz a mondás, miszerint addig lehet tökéletes szülő valaki, ameddig nem születik a saját gyermeke, utána legfeljebb "csak" jó anya lehet, de ő ezzel a titulussal is megelégszik.

Minden megváltozott

Kislánya érkezése előtt megfogadta, hogy a babaszobában mindig rend lesz, sohasem hevernek majd a szőnyegen a játékok, soha nem ad puszit a kislánya szájára, cukros édességet sem ad majd a kicsinek és káromkodni sem fog. Hamar rá kellett jönnie, hogy a gyermeknevelésben nem minden fekete-fehér, és bizony ma már másképpen látja a dolgokat.

– Amit viszont soha, de tényleg soha nem hittem volna, hogy valaha megpuszilom a gyerekem száját. Onnan tudom, hogy most sokan közületek így reagálnak, mert én is pont így reagáltam régen. És bármennyire igyekszem, mert tényleg igyekszem, néha kicsúszik egy káromkodás a számon.

A legszebb szó

Az anyaság, bár nehéz, sok szép pillanatot is tartogat. Gabi megosztotta az egyik olyan momentumot, amitől teljesen elolvadt.

Az első és legfontosabb esemény, hogy kimondta A SZÓT: ANYA. A legcsodálatosabb hang volt, amit valaha hallottam – írta Gabi, aki egy másik, számára varázslatos emléket is megosztott olvasóival.

– A másik hasonló élmény számomra/számunkra az első igazi ölelés. Ültem a kanapén kicsit elbambulva, amikor arra lettem figyelmes, hogy Hanni engem néz. Olyan volt, mintha fürkészné az arcomat. Furcsán hangzik, de éreztem, hogy különleges dolog fog történni. A következő pillanatban a lányom határozottan elindult felém, a nyakamba borult és szorosan megölelt. Hihetetlen volt. Készült rá, megtervezte. Ez a pár pillanat egy életre bevésődött az emlékezetembe – magyarázta az énekesnő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek