Celeb

Radics Gigi kiakadt! Most azért kötöttek bele, mert sminkben készített bébiételt

Bors

Létrehozva: 2021.06.07.

Betelt a pohár Radics Giginél. Az énekesnő most azért kapott hideget-meleget követőitől, mert szerintük messze áll a valóságtól, ha egy édesanyja talpig sminkben, csinosan felöltözve készíti el kislánya ételét.

Forrás: MTVA

A gyönyörű édesanya egy reklámposztot készített közösségi oldalára, melyen csinosan, sminkben készített bébiételt gyermekének. A követői most sem bírták megállni szó nélkül, szerintük a fotója teljesen elrugaszkodott a valóságtól. Gigi nem hagyta szó nélkül a támadásokat,  és üzent a folyton elégedetlenkedőknek.

Látom a Facebook-oldalamon, milyen kommentháborúk indultak azzal kapcsolatban, hogy miért öltöztem ki, miközben készítettem a kislányom reggelijét. Világosan leírtam a posztban, hogy főpróbára indultam, azután nem sokkal – fakadt ki az énekesnő.

Csak kicsit figyelmesebben kellene olvasni kedves divatszakértők, sminktanácsadók és zenei producerek. Legyen szó reklámról, vagy nem reklámról, azt gondolom senkire sem tartozik, hogy miért és mennyiért reklámozok valamit, hozzá kell tennem minden nagyképűség nélkül, hogy én megdolgoztam mindenemért, amim van. Senkitől sem kaptam ingyen a sorsomat én sem. Ráadásul csak akkor vállalok el együttműködést, ha 100%-ig hiszek az éppen adott termékben. Na de mindegy is, nem magyarázkodni jöttem, csak szerettem volna leírni a véleményemet erről a sok unatkozó, rosszindulatú, otthon ülő elemző csapatról. Ez valószínűleg a jövőben sem fog megváltozni, mert ők tudják mit, hogyan kellene csinálnom a magánéletben és a karrieremben egyaránt. Na lehet elemezni kedves szakértő csapat, hogy miért ebben a virágmintás pizsamában mentem fotózkodni, miért göndör a hajam és miért ülök egy zöld terület közepén – írta Gigi.

#Hirdetés Gyors, kényelmes, praktikus! Fel kell vennem a lendületet, most, hogy végre újra színpadra állhatok, ezért...

Közzétette: Gigi Radics – 2021. június 5., szombat
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek