Celeb

Nem titok többé: Ez mentette meg Korda György életét

Bors

2021. június 22. kedd 05:00

A 41. éves házassági évfordulóját ünnepli a híres házaspár. Ez idő alatt a boldog percek mellett kijutott nekik a rosszból is, amit biztosan nem életek volna túl, ha nincs köztük az a végtelen szeretet, amiben élnek.

A házassági évfordulójukat egész másképp tervezték, mit ahogy ünnepelni fogják, még sincs egy panasz szavuk sem. A híres házaspár tagjai mindketten jó alkalmazkodó képességgel vannak megáldva, talán ennek is köszönhető, hogy a négy évtizedes a szerelmük mindent kibírt. Boldog és kevésbé könnyű időszakok váltották egymást a házasságuk alatt, de olyan probléma sosem létezett, ami miatt kenyértörésre került volna a sor. Pedig volt idő, amikor úgy tűnt, mindennek vége. Balázs Klári és Korda György hétfőn ünnepelte a 41. házassági évfordulóját.

– Étterembe szerettünk volna menni, egy ünnepi vacsorára, de a kánikula miatt inkább úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk – mondta csilingelő hangon a telefonba Balázs Klári. – Nem baj, itthon is jó lesz, csinálok gyümölcssalátát és mellé sülteket. Vacsora közben pedig jót beszélgetünk.

Amikor azt kérdeztük az énekesnőtől, hogy négy évtized után még van miről beszélniük, elneveti magát.

– Az életünk akkor is kaland, ha ki sem tesszük a lábunkat a házból. Istenien elszórakoztatjuk egymást. Ezért is vagyunk jó páros! Szerelmei és barátai vagyunk egymásnak, akik kiállnak a másikért jóban és rosszban. Mindkettőből kijutott nekünk ebben a 41 évben, az biztos!

Balázs Klári őszintén beszél a problémákról is.

– Ha nehéz időszakra kell visszaemlékezni, akkor azt mondanám, hogy a kapcsolatunkat sosem gyengítették meg például az anyagi természetű gondok. Pedig volt benne részünk többször is.

Amikor a villát építettük, beköltöztünk az egyik kis szobába, a többi szobát pedig kiadtuk, hogy tudjuk fizetni a hiteleket. Azt hittük, viszonylag gyorsan letudjuk majd ezt az időszakot, de végül öt teljes évre beszorultunk oda. Bár volt emiatt vita, odáig sosem jutottunk el, hogy felmerüljön a különköltözés gondolata – magyarázta az énekesnő, majd így folytatta: – Nem volt nagyon féltékenykedés sem. Tudom, sokat írták az újságok, hogy a jóképű Gyurit körülrajongták a nők, de ő sosem viselkedett velem úgy, hogy akár egy percig is azon kelljen gondolkodnom, hogy elhagyhat. Fel sem merült bennem. Az első pillanatban tudtam, hogy ő az én emberem és ő is tudta, hogy én az övé vagyok. Csak megjegyzem, abban az időszakban nem csak hölgy rajongók voltak, de nyomulós fiatalemberek is, akik sosem kaptak lehetőséget tőlem. Egyszerűen nem kellettek. A legnehezebb talán a betegség alatt volt – vált hirtelen témát Klári. – Az megviselt minket. Gyuri háromszor egymás után volt súlyos beteg. Annál rosszabbat nem tudok elképzelni, mint amit akkor éreztünk. Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla... Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően – mondja Balázs Klári. – Hálát adok a jóistennek, hogy az életünk úgy sikerült, ahogy most vagyunk. Meg is dolgoztunk érte, de nyilván nagyon sok szerencse is kellett hozzá. Bizton állíthatom, hogy az a szerelem, ami fellobban és az igazi, az nagyon sokáig tart, az a sírig elkíséri az embert. Mi a síron túl is szeretni fogjuk egymást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hosszú Katinka utolsó lett a 200 méteres vegyesúszás döntőjében

vg.hu

Ingyenesek lesznek a menstruációs termékek a közintézményekben

borsonline.hu

Cellatársai öltek meg egy rabot a Kozma utcai börtönben

hirtv.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

vg.hu

Az orosz energiáról való leválásnál is nagyobb kockázat fenyegeti Európát

mandiner.hu

Olyan nukleáris rakétát villantott Amerika, amivel Moszkvát és Pekinget is elrettentheti

mindmegette.hu

Kitálalt a nő, aki 10 napig követte Meghan Markle diétáját

borsonline.hu

Többen levideózták, fényes nappal egy vízibiciklin szexelt egy fiatal pár

borsonline.hu

Barátnőjét magával rántva lett öngyilkos egy férfi a Szerelmesek hegyén lévő kilátónál

borsonline.hu

Boldogan játszott a gyermekeivel: 2 óra múlva holtan találták az édesanyát

További cikkek

DÖGÖS

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

Család

Kozso lányának vallomása: Apukámmal nem alakult ki igazi apa-lánya kapcsolat