Celeb

120 millió forinttal húzott le egy drogdílert Fekete Dávid

Bors

Létrehozva: 2021.06.02.

A drogbizniszben utazó bűnözőket ekkora összeggel megrövidíteni akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet.

Forrás: Facebook

A jelenleg előzetes letartóztatásban ülő Fekete Dávid az életét kockáztatta, amikor elképesztő összeggel, 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert, írja a Blikk. Az énekes még 2018-ban kérte az összeget egy olyan férfitól, aki drogkereskedelem miatt jelenleg is börtönben van.

Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközeli magyar városban is volt szórakozóhelye

– árulta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A dílertől kapott pénzt az énekes autókra költötte, ám a kölcsön kölcsön maradt, azaz Dávid a tűzzel játszott. A drogbizniszben utazó bűnözőket ekkora összeggel megrövidíteni akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. 

– Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolatok messzire elérhetnek.

Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt. Lehet, hogy sajnáltatni akarta magát, de olyanról mesélt, amikor macsétával fenyegették a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez, ám idővel már azzal kérkedett, neki is van fegyvere.

Az pedig szinte mindennapos volt, hogy kilátásba helyezték, ha nem fizet, alaposan ellátják a baját – mesélte a vérfagyasztó részleteket az informátor.

Fekete Dávidot a szökés és a bűnismétlés veszélye miatt május 6-án 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba, a győri ügyészség 100 milliós csalással és sikkasztással gyanúsítja az egykori megasztáros énekest. A 30 nap hamarosan lejár, a letartóztatás meghosszabbításáról tárgyalás nélkül, a rendelkezésre álló iratok alapján döntenek hamarosan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek