Celeb

Még ilyet! Átverték és csúnyán megalázták Pásztor Erzsit

I. A.

2021. május 19. szerda 05:10

Pásztor Erzsi hatvanévnyi pályafutása során nem találkozott olyan fokú nemtörődömséggel és tiszteletlenséggel, mint amivel nemrégiben szembesült. Egy készülő sorozat főszerepére hívták, majd se szó, se beszéd, eltűntek a készítők…

Forrás: Knap Zoltán

A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színészlegenda ma már csak ritkán jelenik meg a képernyőn, hiszen abban a szerencsés helyzetben van, hogy megválogathatja, milyen szerepajánlatra mond igent.

Egy sorozat főszerepére hívták

Pár héttel ezelőtt hosszas és kitartó unszolásra döntött úgy, hogy újra egy tévésorozatban vállal munkát, de arra nem számított, hogy végül még csak arra sem veszik a fáradságot, hogy közöljék vele, mást választottak.

Hogy őszinte legyek nagyon kezd zuhanni a mi szakmánk ázsiója, ami szerintem részben annak tudható be, hogy egyre több és több az úgynevezett celeb, akikkel minket egyre inkább összemosnak, egy kalap alá vesznek. Csakis egy ilyen világban fordulhat elő, ami velem most megtörtént – kezdte a Borsnak Pásztor Erzsi, aki mostantól ezerszer is meggondolja, hogy szóba álljon-e számára ismeretlen hívóval, pláne, ha az egy szerepajánlattal keresi meg.

Felhívott egy kishölgy azzal, hogy szeretnének velem eljátszani egy főszerepet egy készülő sorozatban. Hezitáltam, hiszen tisztában vagyok vele, hogy egy sorozat forgatása mennyi energiabefektetéssel jár és nem voltam biztos abban, hogy én ezt szeretném. Végül annyira győzködött az a kislány, hogy gondoltam jöjjön és mondja el, miről is van szó. Eljött és menten aláíratott velem egy titoktartási szerződést. Ott helyben kikötöttem, hogy próbafelvételt nem szeretnék csinálni, hiszen mégiscsak hatvan éve vagyok a pályán, mire mondta, hogy az csak természetes, de ezt az ígéretét sem sikerült betartania.

Cserbenhagyták

A 84 éves színészóriás végül mégis beadta a derekát, elment egy stúdióba, hogy véglegesítsék az ajánlatot és eldönthesse, hogy vállalja-e a forgatásokat.

Addig unszoltak, amíg csak egy apró szobában találtam magam, ahol egy szinte gyermek végszavavazására elmondtam pár mondatot.  Ennek egy hónapja és ahogy magát, úgy engem sem hívtak vissza. Azért talán annyit megérdemeltem volna, hogy megeresztenek egy telefont és közlik, mégsem én vagyok a legalkalmasabb arra a szerepre. Ezt régen nem merték volna megtenni nemhogy egy színésznővel, de még egy cselédlánnyal sem. Nem vagyok nagyképű, de azért csak eltöltöttem pár évet ezen a pályán és pár filmet is megcsináltam már amik elég jók voltak, azt mondják - fakadt ki Pásztor Erzsi. 

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

hirtv.hu

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban