Celeb

Átjárta a jeges rémület Liptai Claudiát, amikor belenézett a pénztárcájába

Bors

Létrehozva: 2021.05.31.

A műsorvezető figyelmetlenségének köszönhetően egy bankjegykiadó automatában felejtette a pénzét, és bár jó néhány percen át esélytelennek látta, hogy viszont látja az összeget, az történetnek nem lett drámai vége.

Forrás: Bors archíve

A színésznő Instagram-oldalán mondott köszönetet annak az ismeretlennek, aki becsületességből ötösre vizsgázott. Megkerült a pénze, amit a pénzautomatában felejtett.

Nem szoktam posztot kirakni, egy valakinek címezve. De ma olyan esett meg velem ami miatt megteszem – vezette fel a történteket ClaudiaAz egyik hipermarketben álló pénzautomatából vettem ki pénzt. Nagyon siettem, figyelmetlen voltam és elkövettem azt az óriás hibát, hogy nem vettem el az elég komoly összeget. Otthon nyitottam ki a pénztárcámat és átjárt a jeges rémület, hogy nincs benne semmi. Vissza ültem a kocsiba és őszintén bevallom nem fűztem nagy reményt ahhoz, hogy visszakapom a pénzt. Visszaérve odaléptem a biztonsági őrhöz és félve kérdeztem: Esetleg nem találta meg valaki? De hölgyem át is veheti az ügyfélszolgálatnál. A történet eddig tart. Viszont még hosszan hálás leszek annak az ismeretlennek, aki nemcsak a pénzemet adta le, hanem az örök bizalmamat is megerősítette az emberekben. Köszönöm – írja a színésznő posztjában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek