Celeb

Harry herceg megrázó vallomása: Meghan csak miattam nem lett öngyilkos – videó

Bors

2021. május 21. péntek 17:30

A herceg elmondása szerint Meghan Markle csak azért nem vetett véget az életének, mert nem akarta, hogy Harry az édesanyja után még egy nőt elveszítsen.

Forrás: YouTube

Megjelent Harry herceg és Oprah Winfrey dokumentumfilm-sorozatának első része, melyben az államokban élő sussexi herceg meglepő őszinteséggel mesél a lelki bántalmairól. A mentális egészségről szóló The Me You Can’t See című műsor első részében Harry visszaemlékezett arra az estére, mikor felesége, Meghan Markle bevallotta neki, hogy öngyilkos gondolatok gyötrik. A sussexi hercegi pár alig egy éve volt házas, és kisfiukat, Archie-t várták, mikor Meghan 2019 januárjában megnyílt férje előtt és elmondta neki, hogy súlyos depresszióval küzd.

Azért hessegette el ezeket a gondolatokat, mert igazságtalannak tartotta velem szemben, hogy azok után, ami anyukámmal történt, még egy nőt elveszítek az életemben. A hasában egy babával, a mi babánkkal – mondta az Apple TV műsorában Harry, akit bűntudat gyötört, amiért felesége ilyen rosszul érzi magát a brit királyi udvarban.

– Kicsit szégyellem, ahogy ezt a helyzetet kezeltem. A rendszerben betöltött szerepünk miatt felelősséggel tartoztunk, ezért csak gyorsan megöleltük egymást, és már öltözhettünk is át, hogy rendőri felvezetéssel átvigyenek minket a Royal Albert Hallba egy jótékonysági rendezvényre. Ahol aztán kiléptünk a kamerák elé, és úgy tettünk, mintha minden rendben lenne. Nem mondhattuk azt, hogy nem megyünk, mert akkor arról cikkeztek volna az újságok – árulta el a 36 éves herceg, aki ekkor ébredt rá, hogy valamin változtatniuk kell.

– Ott ültünk a székben a feleségemmel, aki, amint kihunytak a fények, elsírta magát. Sajnáltam őt, de ugyanakkor dühös is voltam, hogy ebben a helyzetben ragadtunk. Szégyelltem, hogy idáig jutottunk. Szégyelltem a családomhoz fordulni. Mert, hogy őszinte legyek, és ezt szerintem sok velem egykorú át tudja érzeni, tudom, hogy nem kaphatom meg a családomtól azt, amire szükségem van.

Archie a mindene

Harry egy korábbi interjúban azt sérelmezte, hogy apja, Károly herceg túl szigorúan bánt vele, ezért a herceg most azon van, hogy mindent megadjon Archie-nak és születendő kislányuknak egyaránt.

Született egy fiam, és inkább rá akarok összpontosítani, minthogy akárhányszor a szemébe nézzek, az jusson eszembe, hogy a feleségem is úgy járhat, mint az anyám, és akkor egyedül kell felnevelnem őt.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Tragédia a sípályán: Pár perc alatt szörnyethalt az 5 éves kislány

metropol.hu

A Kosnak most nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek

life.hu

Pokorny Lia nem bírta lelkileg Babicsek Bernát temetését: a sírba helyezést nem tudta végignézni

vg.hu

Magyar gyorsvasutat eredményezhet a partnerség Kínával

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

origo.hu

Hivatalos fizetőeszközként vezetnék be a bitcoint a földi paradicsomban