Celeb

Gergely Róbert a nyitás után is hordani fogja a maszkot – elárulta, miért

Bors

Létrehozva: 2021.05.22.

Gergely Róbertben az elmúlt év szorongást, félelmet váltott ki. Örül a korlátozások eltörlésének, de aggódik, nehogy ez a koronavírus-járvány negyedik hullámát eredményezze.

Forrás: Bors archíve

Mint minden művész, Gergely Róbert is alig várta, hogy enyhítsenek a korlátozásokon. A színész a színházak bezárása után egy lángosozónál vállalt futár állást, hogy bevételkiesését csökkentse. A nehézségek ellenére mégis tart attól, hogy a hirtelen jött szabadság komoly következményekkel fog járni.

Megvannak az oltásaim. A munkám során sok színházi emberrel találkozom, és kényelmetlen ilyenkor maszkot hordanimondta az AcNewsnak a színészPersze örülök a feloldásnak, de hozzászoktam már ahhoz, hogy felvegyem. Aggódom, nehogy visszás legyen a nagy nyitás. Attól még, hogy sok ember oltott lesz, a vírus nem fog eltűnni, itt marad velünk. Legalábbis a szakemberek ezt mondják. Úgy fogalmaznék, hogy én egy óvatos duhaj vagyok. Tehát a maszk nálam fog maradni, azáltal érzem magam biztonságban. A munkához le fogom venni természetesen, és akkor is, ha kisebb társaságban vagyok, megfelelő távolságot tartva egymástól. Kialakult már bennem az elmúlt év során egy félelem, szorongás, és a maszkhasználat már beleivódott az agyamba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek