Celeb

Dobó Ági tavaly szeptember óta szenved a koronavírustól

Bors

Létrehozva: 2021.05.02.

Az egykori szépségkirálynő kivizsgálásra ment.

Forrás: Bors

Dobó Ági tavaly szeptemberben fertőződött meg a koronavírussal. A betegség igencsak megviselte és úgy tűnik, továbbra sem szabadul a tünetektől.

Kivizsgáltatja magát

A kétgyermekes anyuka tudja, hogy az egészség mindennél fontosabb, ezért nem hagyta annyiban a dolgot és orvoshoz fordult.

Bejelentkeztem egy post-covid szűrésre is, vérképpel, szívultrahanggal, EKG-val, kardiológusi vizsgálattal, mert sajnos a szeptemberi covidom szövődményeivel mai napig küzdök. És aggaszt, a mellkasi nyomásom nem szűnik, sőt, van, hogy már ijesztően erős. De utánajárunk, mert a korábbi mellkasi röntgen semmit nem mutatott... Jövőhéten mell ultrahang, és aztán meglátjuk hogyan tovább – írta az Instagram-posztjában Ági, aki azt vallja, hogy a problémát könnyebb megelőzni, mint orvosolni.

Kivizsgáltatja magát

Ági a jelenlegi helyzetben sem hanyagolja el az általános vizsgálatokat. Már szokásává vált, hogy a testvérével minden évben együtt mennek el orvosi kontrollra.

Tudom, hogy az egészségügy rettentően leterhelt, de, ha van rá lehetőségetek, ne feledkezzetek meg a szűrésekről, az egészségetekről ilyen formán sem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek