Celeb

Fülest kapott a bíróság: Visegrádon lehet VV Fanni holtteste?

uv

2021. április 12. hétfő 05:00

Rejtélyes levél érkezett a bíróságra, melyben egy szemtanú pontosan leírja, hol lehet az eltűnt valóságshow-szereplő holtteste.

Mint tudott, a vádirat szerint nem kérdés, hogy a VV Fanni gyilkosság elkövetője, az ügy egyetlen vádlottja, B. László, s mint azt a Bors nemrég megírta, az FBI emberei műholdas nyomozás során még a stéget is beazonosították, ahonnan a dunaújvárosi kajakos bedobhatta a celeblányt a Dunába. Ám egy, a bíróságnak címzett írásbeli vallomás most teljesen más oldalról világíthatja meg a bűntényt, a napokban ugyanis felbukkant egy újabb koronatanú, aki azt állítja tudja, hol van Fanni holtteste.

A törvényszék komolyan vette a rejtélyes üzenetet, s maga értesítette mind a vád, mind a védelem embereit egy lehetséges szemtanú állításairól. 

A bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak – árulta el a levél tartalmát a Borsnak dr. Bálint Roland, B. László védője.

– Egy rövid, lényegre törő, pár soros levélről van szó, amiben egy dunaparti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai – folytatta az ügyvéd, akit rögtön kifaggattunk a nyomozás részleteiről, de az eredmények még előtte is titkosak maradtak ezidáig.

Visegrád kulcsfontosságú lehet

Egy biztos, ha bármilyen nyom akad, ami Visegrád irányába viszi a  nyomozást, az kellően felforgathatja az ügyet, és védelem malmára hajtja a vizet, annak ellenére is, hogy a vádlott bevallotta: ő vitte el a lakásból az öntudatlan állapotban lévő Fannit. Hiszen minden eddigi telefonos és autós GPS-adat B. László Budapest és Siófok közötti mozgását támasztja alá, Visegrád pedig az ellenkező irányban van. Az pedig, hogy a kamerafelvétel után pontosan mi történt a cserfes valóságshow-szereplővel, eltűnt vagy emberölés áldozata lett-e, s ha utóbbi, akkor valóban a vádlott-e az elkövető, a mai napig kétséges. Ha a levélíró állításai igaznak bizonyulnak, akkor pedig még vitatottabb lehet...

– Nyilvánvalóan, ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor - ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette - csakis külföldön lehet – tette hozzá dr. Bálint Roland. 

Hogy a rejtélyes levél miatt elrendelték-e a nyomozást Visegrádon, s az milyen eredményekkel zárult, azt nagy valószínűséggel Dr. Farkas Gabriella bírónő a hétfői tárgyalási napon ismerteti, amin a vírushelyzet miatt a sajtó képviselői most először nem lehetnek jelen.

A vádlott mindent tagad

Mint tudott, Novozánszki Fannit 2017. november 20-a óta nem találják. Az utolsó képkockák egy lépcsőházi kamerafelvételen lettek rögzítve a celeblányról, amin a vádlott a karján viszi, és beteszi az autója hátsó ülésére. Hogy Fanni ekkor életben volt-e, vagy halott volt, a szakemberek máig nem tudták megállapítani, ahogy azt sem, hol lehet a holtteste. A nyomozásba két éve az amerikai titkosszolgálat, az FBI is beszállt, s a szalkszentmártoni bányatavakig jutottak, ám a tó többszöri átfésülése után sem leltek semmilyen nyomra. B. László továbbra is az ügy egyetlen vádlottja, aki az emberölést rendületlenül tagadja, s állítja: a rosszul lett Fannit az otthonától pár száz méterre, két ismeretlen férfinek átadta, hogy segítsenek rajta. 

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

origo.hu

Ilyen lesz Guillermo del Toro Pinokkió-filmje - videó

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

szon.hu

"Remélem, a családja nem nézi most..." - Patrik kifecsegte, hogy jöttek össze Dorcival!

origo.hu

Így követnék a reklámcégek az interneten

origo.hu

Régiós versenyfutás zajlik a Kínából visszatelepülő gyártóbázisokért

life.hu

Csollány Szilveszter kifutott az időből: ez a beavatkozás megmenthette volna az életét

kemma.hu

Tűz miatt kiürítettek egy komáromi gyárat: 6 embert szállítottak kórházba

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

origo.hu

Indulhat a Petőfi-film és a vízilabda bajnokainkat bemutató film