Celeb

Stohlék mosókonyhában háltak a nászéjszakán

Bors

2021. április 16. péntek 05:00

Stohl András és felesége mindent eltervezett esküvője előtt. Egy lovastanyán mondták ki egymásnak a boldogító igent, ahol megülték a szakkörű, de annál hangosabb lakodalmukat is. Csak hajnalban csúszott egy kis hiba a számításukba.

Egy házasság és egy hosszú kapcsolat után, úgy tűnik, hogy Stohl András végre révbe ért Vica oldalán, akivel tavaly nyáron, csodaszép esküvőn kötötte össze életét. A színész és fiatal szerelme a koronavírus-járvány ellenére is igyekezett kihozni a maximumot a nagy napból, így a násznép hajnal négyig bulizott. Ennek következményeként a nászéjszaka igencsak rendhagyóra sikeredett: az ifjú pár már csak egy mosókonyhában talált helyet arra, hogy elhálja a házasságot. A családapa erről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, péntek este adásba kerülő epizódjában mesélt a LifeTV kamerái előtt.

– Mindent előre megbeszéltünk. Azt mondta, hogy neki egyszer van az életben esküvője, és kért, hogy tiszteljem meg ezt a napot azzal, hogy nem rontom el. Úgyhogy nálunk a ceremónia végéig senki nem ihatott. Talán egy pohár pezsgőt ittunk meg addig, de aztán… – nevette el magát a felvételen Stohl, mókás fintorral utalva rá, hogy a lakodalmon azért poharazgattak rendesen.

– A nászéjszakánkon sokáig fent voltunk, sokáig tartott a buli. Talán valamikor hajnali négykor lett vége. A lovaspark mellett volt egy panzió, amit sikerült kivennem, vagyis minden vendéget el tudtunk szállásolni. Volt ott egy medence, hajnali négykor a „köménymag” átment oda. Mi Vicával és a szüleivel úgy terveztük, hogy a lakodalom után négyesben hazamegyünk Pomázra, ahol rendesen tudtunk volna aludni, és persze ott meglehetett volna a nászéjszaka is, de nem indultunk haza. Vica szülei végül a panzióban feküdtek le egy szobában, de nekünk már nem jutott. Mi a mosókonyhában feküdtünk le, vagyis ott volt a nászéjszakánk – emlékezett vissza a nagy nap lezárására Stohl András, hozzátéve: előtte és utána bőven kárpótolták magukat a furcsán alakult nászéjszakáért. 

Keret: Öt éve szerettek egymásba 

Stohl András élete egyik legnagyobb dilemmájával találta magát szembe, amikor öt éve egy budapesti színház büféjében meglátta az ott dolgozó Vicát , akibe azonnal beleszeretett. Akkor ugyanis együtt élt Ancsikával, akitől két gyönyörű gyermeke született. András egy éven át őrlődött a családja és új szerelme között, mielőtt összeköltözött Vicával, aki pont úgy szerette, ahogy arra vágyott.

– Már az összeköltözésünk előtt közöltem Vicával, nagyon jólesik, hogy ennyire szeret. Erre azt felelte, te még nem is tudod, hogy mennyire foglak majd szeretni. És valóban, szintet lépett a kapcsolatunk. Négy év után is minden reggel úgy ébredünk, hogy tudunk örülni egymásnak – nyilatkozta korábban a színész.

Vica is nehezen élte meg kapcsolatuk első időszakát.

Engem lelkileg éppúgy megviselt, mint a többieket, én ugyanúgy pszichológushoz fordultam emiatt, mint Andris. Az ilyen lépéseket kizárólag az tudja megtenni, aki szerelmes. (...) Beleszerettem a férfiba, aki már foglalt... Borzalmas érzés, mintha egy mély kút nyelne el. Lelkifurdalás minden téren. Egy ilyen kapcsolat rengeteg fájdalommal jár – emlékezett vissza szerelmük hajnalára egy interjúban a színész felesége.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így kiabált Putyin Macronnal, amikor felhívta

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

mandiner.hu

Az ukrán csapatokat teljesen bekeríthetik Kelet-Ukrajnában

ripost.hu

Érzéki sztriptíz, teljesen meztelenre vetkőzött a teraszon a bomba testű üzletasszony

travelo.hu

Nyári programlehetőségek Somogyban, a Balaton sekély vizein túl!

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Tízmilliók egy vereségért, Fucsovics óriásit kaszált egy kudarccal

borsonline.hu

Most adtak ki újabb riasztást a meteorológusok: borzalmas, ami jön

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!