Celeb

Rózsa Gyuri kiborult: Így csak a halottak száma nő, nyaralás, utazás idén sem lesz!

Bors

Létrehozva: 2021.03.03.

A legendás műsorvezető nem először ad hangot nemtetszésének.

Forrás: Instagram

Közösségi oldalain fakadt ki Rózsa György, ráadásul nem először. Korábban panaszlevelet is írt a maszk nélkül vásárlók miatt, most pedig azt kéri számon, hogy az után egyre kevesebbeket lát megfelelően használni a koronavírus elleni védekezés első számú eszközét.

Ennek így sosem lesz vége

Rózsa az Instagramjára töltött fel egy maszkos fotót, ami alá azt írta, ha így fellazulnak a maszkviselési szokások, sosem lesz vége a koronavírus-járványnak, ugyanis mind több és több lesz a fertőzött.

- Még meddig? Meddig nem viseli mindenki a maszkot? Meddig kell még a felelőtlenek miatt így élnünk? És egy napon csak százat bűntetnek meg a milliók közül? Naponta sétálok a Várban. Még soha nem láttam egyetlenegy bírságoló rendőrt vagy közterület-felügyelőt! 10 emberből max.4 hord maszkot! Így csak a halottak száma nő, nyaralás, utazás idén se lesz!- írta felindultan Rózsa György.

Szabadabb életet szeretne

Rózsa Már máskor is elítélte a maszkelleneseket, akiket egyenesen ostobának nevezett, és valószínűleg azért is nagyon szeretné, hogy vége legyen a járványnak, mert nemrég született meg az unokája, akit bizonyára sokkal többször szeretne megölelni, mint most megteheti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek