Celeb

Ez aztán a meglepetés: itt tér vissza a képernyőre a rég nem látott sztárséf – videó

Bors

Létrehozva: 2021.03.25.

Jó kedvet és finom falatokat ígér a híres séf, aki a hétvégétől a Life Tv-n főz nekünk. 

Egy percet sem pihent a karantén alatt Lázár Chef, helyette saját főzős videókkal szórakoztatta az internetezőket. Ezek sikerére a Life Tv is felfigyelt, és Hajdú Péter szerződést kínált sztárszakácsnak. 

 – Nemrég kerestek meg a tévé munkatársai azzal, hogy felfigyeltek a Facebook és YouTube csatornámon közzétett receptvideóimra, amelyek egyre népszerűbbek, ezért arra gondoltak, hogy szeretnének hasonló tartalmakat a műsorukra tűzni – mondja a Bors megkeresésére, Lázár Chef.

A hétvégétől minden héten, szombaton és vasárnap tíz órától már láthatók a húsvéti receptjeim LifeTV-n. Nem gondolkodtam sokat, örültem a megkeresésnek – magyarázza a híresség. – A receptvideóimban a jó hangulatról is igyekszem mindig gondoskodni, mert erre most igazán nagy szüksége van mindenkinek

A műsor különlegessége, hogy Lázár a saját konyhájában veszi fel 

– Az otthoni saját konyhámból jelentkezem, és olyan ételeket főzök, amelyek beilleszthetők egy család mindennapi étkezésébe is.  

Amikor azt kérdezzük, hogy amikor visszazökken az élet a régi kerékvágásba, lesz-e ideje a tévében főzni, így felel:

A tévézésre mindig lesz időm és energiám, mert nagyon szeretem, és szeretek csapatban dolgozni. Próbálom úgy beosztani az időmet, hogy minél több mindenre elég legyen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek