Celeb

Kanye West markáns véleménye a díjszezonról – Lepisilte a Grammy-díját – videó

Bors

Létrehozva: 2021.03.15.

Kanye West sose volt az a sztár, aki magában tartotta volna a véleményét. Nem volt ez másként most se, hiszen a sztár nemes egyszerűséggel lepisilte a díját.

Forrás: Bors

Kanye West nem tartozik azon sztárok közé, akik csendben maradnának. Nemrég még az elnöki címért indult a választásokon, de Taylor Swiftről is elmondta az egyik Grammy-díj átadó ünnepségen a véleményét, amit a sztár azzal magyarázott, hogy Isten adta neki a jelet, hogy ezt kell tennie az énekesnővel

A tavaly pedig a sztár, ahogyan már mi is megírtuk, egy egészen egyértelmű módszerrel fejtette ki véleményét a zenei díjakról, azon belül is a tegnap megrendezett Grammy-ről: levizelte azt

Higgy nekem... Nem fogok leállni

– írja a videója alatt. De a jelek szerint a díjakról döntőbizottság nem vette magára Kanye West puritán véleménynyilvánítását, hiszen a rapper pár hónappal a kirohanása után végül csak elnyerte a 22. Grammy-díját, méghozzá a legjobb katolikus album kategóriában. 

Az, hogy a sztár nyerhetett, többekben felháborodást keltett.

Emlékeztek még, hogy mi történt?!! És még ennek ellenére is nyerhet?!!  írják többen is felháborodva.

Az nem tisztünk eldönteni, hogy jogos-e a díj vagy sem, viszont az egyre inkább érthetővé válik az emberek számára, hogy West lassan volt neje, Kim Kardashian miért nem beszél gyermekei apjával. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek