Celeb

Egyre nagyobb a baj? Gáspár Bea bezárja férjét, ha rohama van

Bors

2021. március 26. péntek 08:00

Gáspár Győző évek óta tisztában van vele, hogy beláthatatlan következményei lehetnek, ha nem szabadul meg gyógyszerfüggőségétől. Testvére szerint egyre nagyobb a baj, a bátyja néha meg sem ismeri.

Ahol Gáspár Zsolti megjelenik, ott óhatatlanul szóba kerül Győzike, mert tagadhatatlan, hogy ő tette híressé a családot, így őt is. Mióta Zsolti gazda is népszerű showman lett, leginkább a kettejük között dúló testvérháború kapcsán hallunk róla. Zsolti péntek este az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége lesz, ahol a házigazda sem kerülte a kényes témát, a testvérek ellenségeskedését. A vendéget pedig nem kellett noszogatni, kiteregette Győző ügyes-bajos dolgait. Kendőzetlenül mesélt például bátyja régóta tartó és egyre fokozódó gyógyszerfüggőségéről is.

Szedi ezeket a bogyókat, amiből kicsit vissza kéne vennie, egyből jobb lenne a látása is – magyarázta a fiatalabb Gáspár fiú. – Neki a gyógyszerek a haverjai. Vagy harmincat beszed naponta, azt hiszi, hogy Tic Tac, ha nem szedi be, akkor elvonási tünetei vannak.

Zsolti szerint a túlzott gyógyszerfogyasztás „mellékhatásai” olyankor egészen szélsőségesek.

Olyankor be kell őt zárni. Bea be is zárja, mert amikor rohamai vannak, mu­száj… Van úgy, hogy nem ismer meg embereket, múltkor például sem engem, sem apánkat nem ismerte fel, csak úgy elment mellettünk – mesélte a meglepett Hajdú Péternek Zsolti gazda, aki számos családi titokról lebbenti fel a fátylat a Life TV-n este tízkor kezdődő műsorban.

Gáspár Győző gyógyszerfüggősége régóta nem titok, ő maga már évekkel ezelőtt is beszélt róla, sőt korábban elvonón is járt.

Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be.

– Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy több napos kivizsgálásra írt ki – nyilatkozta 2008-ban.

Utoljára épp a Life TV Ébredj ve­lünk! Extra című műsorában vallotta meg Joshi Bharatnak, hogy naponta eljátszik az öngyilkosság gondolatával, annak ellenére is, hogy zsákszámra szedi az antidepresszánsokat.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

likebalaton.hu

Mértéktelenül pusztítják a kárókatonák a balatoni halállományt

life.hu

Hétvégi horoszkóp (január 22-23.): tartogatnak némi jóleső izgalmat a következő napok

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

vg.hu

Putyin teljesíthetetlennek látszó követelésekkel állt ellő – Blinken és Lavrov maradna a békés megoldásnál

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

origo.hu

A világbajnok nyerte a két kézilabdanemzet rangadóját az Európa-bajnokságon