Celeb

Börtönbe kerülhet Gáspár Evelin exe – Boldizsárnak volt már rendőrségi ügye

Bors

2021. március 4. csütörtök 04:20

Bár egy nappal a balhé után nem akarnak beszélni róla, mert joggal tartanak a vendettától, a Gáspár család reményei szerint börtönbe jut Evelin volt szerelme.   

Tucatnyi büntetőjogi kategóriát kimerítenek azok a cselekmények, melyeket Gáspár Evelin volt szerelme tett az elmúlt napokban. Mint arról a Bors is beszámolt, Gáspár Győző lányának volt barátja nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy véget ért az egy éves kapcsolatuk. Evelin állítólag az exe unokatestvérével találkozott, a volt párja pedig azonnal megcsalásra gondolt. Boldizsár bosszúból ezért olyan fotókat tett közzé az interneten, amelyeket Gáspár Evelin ruhátlanul vagy lenge öltözékben látható. Ezekről a képekről aztán kiderült, hogy olyan szituációkban készültek, amikor a lány nem volt tisztában azzal, hogy lefotózták őt. A képek közzététele után a két família egymásnak esett, telefonon küldték el egymást melegebb éghajlatra, Boldizsár édesapja ráadásul meg is fenyegette Evelint, hogy lefejezi az egész családot, a fejüket pedig a kerítésre tűzi. 

Gáspár Evelin kedd reggel a TV2, Mokka vendége volt, ahol egyértelműen fogalmazott: számár az lenne a legmegnyugtatóbb, ha Boldizsárék börtönbe kerülnének. 

– Felfoghatatlan, hogy mire jó ez valakinek? Megalázni, lelkileg, verbálisan bántalmazni? Ha valóban szeretek valakit, azzal nem teszek ilyet. (...) Akkor leszek elégedett, ha a szabadságát elveszti. Addig fogok menni, míg a szabadságát elveszti. Sajnos vannak más dolgok itt a füle mögött, úgyhogy van esélye rá” – nyilatkozta sejtelmesen Evelin, aki azért állt a nyilvánosság elé, hogy erőt adjon azoknak a nőknek, akik bántalmazó kapcsolatban élnek. 

– Elegem van abból, hogy egy értetlen férfi azt gondolja, a fizikális erejével, vagy zsarolással megváltoztathatja az érzéseimet, és magához láncolhat. Hogy azt gondolja, a titokban rólam készített, provokatív képei hatására majd megijedek és visszamegyek hozzá. Szomorú, hogy sok nő megtenné. Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! – osztotta meg gondolatait a legidősebb Gáspár lány. A család ügyvédje szerint van esély arra, hogy börtönt kapjon a fiú a jogsértés miatt. 

– Evelin ügye sokkal több annál, minthogy megosztottak róla privát fotókat – kezdte dr. Szilágyi Roland. – Az, hogy a volt barát fotókat osztott meg, önmagában polgárjogi kérdés, sérelemdíj követelhető miatta. Ha azonban Evelin elesik reklámbevételektől, partnerprogramtól, esetleg munkáktól a botrány miatt, az már kártérítési per tárgya, akár milliós összeg - a meghiúsult munkák díja - is perelhető – magyarázta a jogász, majd így folytatta: A büntetési tételeket a körülmények is befolyásolják. Ha kitesz a volt barát egy fotót, és feltételeket szab, vagyis, ha nem jössz vissza hozzám, akkor megint kiteszem, az már zaklatás kategória. Ez a joggyakorlat szerint 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ha azt mondja, pénzt kér az intim fotókért, az zsarolás kísérlete. Ha viszont azt mondja megöllek téged vagy magamat, az minősítő körülmény. 

 Az ügyvéd lapunknak azt is elmondta, hogy Boldizsár édesapjának lefejezéssel fenyegetőző telefonja a legkomolyabb ügy, azzal mindenképpen foglalkozni kell, ott súlyos büntetés helyezhető kilátásba, hiszen amit tett, az élet és testi épség elleni fenyegetés, a zsarolás minősített esete, itt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. 

Volt rendőrségi ügye a fiúnak

Boldizsárnak a múltban volt összetűzése a törvénnyel - tudta meg a Bors. Kerestük az ügyben a fiút, aki megerősítette az értesülésünket. – Jogosítvány nélkül vezettem, elkaptak a rendőrök, bevittek 72 órára, de végül előbb kiengedtek. Más rendőrségi ügyem nem volt – nyilatkozta a Borsnak Boldizsár.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt gondolja Vastag Csaba volt barátnője az új szerelméről

magyarnemzet.hu

Tömeghisztériát okozott Tom Cruise Erzsébet királynő születésnapján

borsonline.hu

Kedden minden kiderül a földönkívüliekről, állítja a Pentagon

vg.hu

Erdogan: ne is törjék magukat a finnek és a svédek

ripost.hu

Itt a vége, Kulcsár Edina és Csuti komoly döntést hoztak gyerekeikről

mandiner.hu

Három párbeszédes kiállt Orbán beszéde alatt, és elmondták, miért nem szavaztak rá

boon.hu

Harry Herceg hatalmasat villantott, ezen pörög az egész internet

mindmegette.hu

Repült a serpenyő! Rácz Jenő tombolt a Konyhafőnök stúdiójában

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Lesújtó hír: 27 éves sportoló és testvére halt meg a hétvégi horrorbalesetben

borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: borzalmas, ami órákon belül eléri az országot

További cikkek

IZGALOM

Eddig titkolták az örömhírt: Pár nap múlva újra apa lesz Freddie

Szexi

Édességnek hála lett pénztárosból fétispornós