Celeb

A csoportos szex volt a legrosszabb - mondja a hatalmas fenekű expornós, aki már kamaszként arról ábrándozott, hogy felnőttfilmes lesz - 18+ Fotók

Bors

2021. március 11. csütörtök 22:15

Lana Rhoades fogalom a maga szakmájában, pedig csak egy évig forgatott pornót.

Forrás: Instagram / Lana Rhoades

Mindössze egy évig tartott a felnőttfilmes karrierje, mégis a mai napig az ő videói a legkeresettebbek a pornóoldalakon. Lana Rhoades (aki egyébként csak öt férfival szexelt a filmeken kívül) az amerikai nyuszis magazinnak árulta el, hogy miért is hagyott fel a szakmájával, amire már kamaszkorában is vágyott.

Kamaszkori álmok

Lanának zűrös gyerekkora volt, testvére elmebeteg, így a családban minden figyelem a testvérre irányult. lana úgy érezte, szeretetet is csak a testvére kap. Nehéz körülmények közt éltek, ő pedig úgy gondolta, ebből a pornó a kiút. A kockázatokkal nem volt tisztában, csak azt látta, hogy aki felnőttfilmezik, az gazdag és csillogó életet ét.

Rossz társaságba keveredett

13-14 éves korában rossz társaságba keveredett, drogozott és bűnözött, végül le is csukták. Azt mondja, a börtön volt a legjobb, ami vele történhetett, itt érezte először, hogy szeretik és törődnek vele. Szabadulása után, 19 évesen forgatta az első pornófilmjét, és azt hitte, tényleg a legjobb élet vár rá.

az ügynöke tojt az igényeire

Aztán sikerült összeszednie egy brutális ügynököt, aki mit sem törődött azzal, hgy lányai mit szeretnének és mit nem elvállalni. Lana nem kapott szabadnapot, így sem kipihenni nem tudta a forgatásokat, sem nőgyógyászhoz menni, hogy az esetleges sérüléseit gyógyíttassa. Mivel nem akart kiesni a pixisből, egy idő után csoportos jeleneteket is vállalt, amit utált.

mindent bevállalt

De mindent elvállalt, a legkeményebb jeleneteket is, csak nehogy kirúgják. Míg a többi lány irigykedve figyelte, hogy hogyan ível felfelé a karrierje, Lana pánikrohamokkal küzdött.

Nagyjából két éve úgy döntött, ebből elég volt, és inkább vetkőzéssel keresi tovább a kenyerét az OnlyFans-on és az Instagramon, itt ugyanis ő határozza meg, hogy mit válla be és mit nem. A saját teste ura ő maga lett.

inkább az instagramon mutogatja magát

Ugyan már 24 millió követője van és rengeteg pénzt keres, mégsem boldog most sem. Azt mondja, sosem szabadulhat pornós múltjától: olyan ez, mint egy életfogytig tartó büntetés. A szomszédai feljelentik, ha túl rövid nadrágban van otthon, a férfiak az utcán fogdossák, mert úgy vélik, mi sem természeteebb ennél, és bárhányszor próbált meg randizni, mindig olyan férfival hozta össze a sors, aki előre kijelentette, úgysem fogja soha szeretni, mert pornózott.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Ámokfutó lövöldözött a heidelbergi egyetemen

borsonline.hu

Brutális, ami az ország felé tart: ebben nem lesz köszönet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

origo.hu

Inkább már befizetnek a magyarok az ATM-eknél

life.hu

Friss kutatás: kiderült, mennyire véd a Szputnyik V az omikron ellen

life.hu

Tűz a Szent Imre kórházban: "Csak a kétségbeesett kiabálás szűrődött át"

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria