Celeb

Robban a bomba az Exatlonban: Anna és Benő kibeszéli Viktort, Ricsi mindenkit számon kér – szétesőben a Kihívók csapata?

Bors

2021. február 1. hétfő 21:00

Eseménydúsan telt az Exatlon Hungaryben a csapatok hétvégéje. Robbant a bomba a Kihívóknál miután Ricsi elárulta Viktornak, hogy Anna és Benő a háta mögött beszélték ki az elmúlt napokban. De nem csak a Kihívóknál gyűlnek viharfelhők, a Bajnokok sem tudták még feldolgozni a péntek esti párbajt.

Forrás: TV2

Egyre jobban gyűlik a feszültség az Exatlon Hungary Kihívó és Bajnok csapatainak tagjaiban: így egyre gyakoribb az is, hogy a versenyzők élesen bírálják egymást és kendőzetlen őszinteséggel vetik a másik arcába a véleményüket. És bizony elindult a taktikázás is, amikor olyasmik is a versenyzők fülébe jutnak csapattársaiknak köszönhetően, amit nem oda szántak eredetileg. A hétfő esti adásban Ricsi elárulja Viktornak, hogy Anna és Benő a háta mögött beszélte ki az elmúlt napokban. Hogy pontosan mit sugdolózott Viktorról két csapattársa, még szintén rejtély, de az már most látszik, alaposan odapörkölhettek neki, ha Ricsi is a védelmébe vette.

Az időzítés talán minden eddiginél rosszabb, ugyanis a tripla tét napja következik, amikor mindenkinek nagyon jól kellene teljesítenie, nem most van itt az ideje az egymás között gyűlő konfliktusokat bombaként a másik arcába robbantani.

Balogh Ricsi zavarta össze a szálakat

Balogh Ricsi, akit csecsemőkként hagyott el az édesanyja, nagyot csalódott csapattársaiban a hétvégén, amit nyíltan, szemtől szemben is vállalt a többiek előtt.

Benő te fogadalmat tettél nekem a második nap, hogy nem fogsz kibeszélni senkit, és megtörtént az, hogy kibeszéltél valakit. És ez káros hatással van a csapatra– kezdte a szembesítést és a dolgok tisztázását Ricsi, akinek Benő egyből a szavába vágott:

ilyen nem törént meg, Ricsi!Ám ez nem győzte meg Ricsit, Anna felé fordult és élesen bírálta mindkettejüket.

Azt látom, a Benő rád nincs jó hatással, ezáltal a csapAtra nem vagytok jó hatással– fogalmazott keményen Ricsi Annának és Benőnek, akik továbbra sem vallottak színt abban, miért is beszélték ki Viktort.

Ricsi csak óvni szeretné a csapatát?

Mivel Ricsi őszinte, és szeretné óvni csapatuk dinamikáját, ezért elmondta Viktornak is a kellemetlen incidenst, akit Anna és Benő a háta mögött beszélt ki korábban. Viktor nem is habozott tovább, kikérdezte Annát és Benőt, mi volt az oka ennek, amikor ő nyílt szívvel áll hozzájuk.

Ricsivel volt egy beszélgetésem minap és említette, hogy valamelyik este elcsípett egy beszélgetést közted és Benő között aminek a témája én voltam– szegezte a kérdést Annának Benő jelenlétében, akik elsőre nem is tudták, hogyan reagáljanak Viktor nyílt kérdésére.  

A bajnokokban is gyűlik a feszültség

De nem csak a Kihívok azok, akik között adódott némi feszültség a hétvégén. A Bajnokok a péntek esti párbajon nem tudtak még túllépni. Szendy Lilla a mai napig sérelmezi, hogy Lili, Franci és Dani túl közel kerültek egymáshoz. Emiatt is sajnálja, hogy Bors Mátétól el kellett búcsúzniuk.

Titkon tudtam, hogy Franci és Lili Daninak fognak szurkolni, mert érezhető, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz. úgy gondolom, Máténak szüksége volt olyan valakire, aki tényleg bíztatja őt a pálya széléről és mindent, amit mondtam, azt tényleg őszíntén kívántam – mondta Lilla. 

Ha szeretné tudni, mit gondol ezzel kapcsolatban Szabó Franciska, keresse a Bors keddi számát az újságárusoknál!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Milák Kristóf megint tönkrevert mindenkit

vg.hu

Ingyenesek lesznek a menstruációs termékek a közintézményekben

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

magyarnemzet.hu

Zászlógyalázás miatt kitiltottak egy zenekart a Sziget Fesztiválról

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

magyarnemzet.hu

Budai Gyula: Kiderült, hogy a Cseh Katalinhoz köthető cégek csápjai külföldre is elértek + videó

mandiner.hu

Olyan nukleáris rakétát villantott Amerika, amivel Moszkvát és Pekinget is elrettentheti

mindmegette.hu

Kitálalt a nő, aki 10 napig követte Meghan Markle diétáját

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

borsonline.hu

Öt éven keresztül mérgezte a 7 éves Oliviát az anyja, végül belehalt

borsonline.hu

Cellatársai öltek meg egy rabot a Kozma utcai börtönben

borsonline.hu

Eladta luxusvilláját Korda György és Balázs Klári, elárulták, mennyi rezsit fizettek korábban

További cikkek

DÖGÖS

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

Család

Kozso lányának vallomása: Apukámmal nem alakult ki igazi apa-lánya kapcsolat