Celeb

Királynői luxusban szülhet Meghan – még a méhlepényét is éttermi minőségben fogyaszthatja el

Bors

2021. február 23. kedd 18:30

Jó eséllyel arra a klinikára esik a választásuk férjével, Harryvel, ahol például Kim Kardashian, Madonna vagy éppen Britney Spears hozta világra gyermekeit.

Forrás: AFP

Alig két héttel ezelőtt jelentette be Meghan Markle és Harry Herceg, hogy második közös gyermeküket várják, máris elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy a jelenleg az Egyesült Államokban élő házaspár hol és milyen körülmények között kívánja levezényelni majd a gyerek születését.

Első gyermekük, Archie még a brit királyi család hagyományainak megfelelően egy londoni kórházban jött világra, ám azóta Meghan és Harry végleg szakított a királyi családdal és többé nem is vállalnak a nevükben hivatalos szerepléseket. De akkor mi lesz az alattvalókkal, akik az újdonsült királyi sarjat (mert mindentől függetlenül a gyermek ereiben bizony királyi vér fog csergedezni) az első pillanattól fogva szeretnék látni?

Nos, nekik a jelek szerint várniuk kell egy darabig. A Closer magazin szerint ugyanis Meghan a szülés kedvéért sem fog az Egyesült Királyságba repülni, és egyesek úgy tudják, hogy választása az A-listás hollywoodi magánkórházra, a Cedars-Sinaira fog esni. 

Meghan számára elérhetővé vált a világ legszínvonalasabb egészségügyi ellátása, és olyan intézmények, ahol nem csak vigyáznak rá, de az intézmény a hollywoodi sztárok körében is divatos és követi a legújabb trendeket – idézi a magazin az egykori szupermodellt, Caprice Bouret-t.

A Cedars-Sinai a legjobbak közül is a legjobb. Olyan, mint egy ötcsillagos luxushotel, bármit megkaphat ott, amit csak a kényelme kíván. Rengeteg celebanyukával volt már dolguk, az épület tele van különböző bejáratokkal, így a paparazziknak esélyük sincs arra, hogy lássák Meghanékat megérkezni, vagy távozni.

Meghan egy olyan luxuslakosztályt kaphat meg, ahol 0-24 óráig egy nővér és egy dúla lesi óhajait, és ahol férjének is bőven lesz helye. Los Angeles legjobb étteremeiből rendelheti magának az ételt, és természetesen a lakosztály a lehető legkörnyezettudatosabb lesz, ami Meghan számára külön imponáló lehet.

Sőt, ha kedve tartja, a szülés után a méhlepényt is királynői módon szolgálják fel neki. Ha például azt szeretné, akkor a méhlepényéből csokoládétrüffelt készítenek. Egy amerikai neurológuscsoport feltételezése szerint ugyanis a placenta olyan anyagokat tartalmaz, amelyek elfogyasztása segíthet elkerülni például a szülés utáni depressziót.

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

metropol.hu

Elfogták a késelőt, aki a XVI. kerületben szúrt szíven egy nyomába eredő férfit

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

szon.hu

Nagy bejelentést tett a polgármester: Nyíregyháza hamarosan történelmet írhat!

origo.hu

Megint eltűnhet egy népszerű, emblematikus állat

mindmegette.hu

Egyszerű, de nagyszerű! Így lesz igazán krémes a paradicsomos tészta húsmentesen

origo.hu

Marhákra kiadott gázkibocsátási tanúsítvány miatt lehet botrány az USA-ban

nemzetisport.hu

Videó: nemek közti MMA-meccset rendeztek, kitört a káosz

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

mandiner.hu

Belső vizsgálatot rendelt el a Pázmány Péter Katolikus Egyetem a Völner-ügy miatt

origo.hu

Alexander Skarsgard magyarul esküszik bosszút apja gyilkosa ellen - videó