Celeb

Hoppá! Micsoda bomba nő lett Gáspár Evelin – fotó

Bors

2021. február 26. péntek 10:00

<font color="#000000"><font face="Arial, serif"><font>Duci tiniből gyönyörű hölgy lett a cukrásznak tanuló Evelin. Életét az edzés és a tudatos étkezés vette át. Többen már figyelmeztették: túl vékony, híznia kéne.</font></font></font>

Forrás: Saját

Gáspár Evelin végleg leszámolt gyermekkorában megélt testi problémáival. Bár 15 éves kora óta diétázik, de az elmúlt években változtatott teljesen életmódján.

5 hónap alatt érte el az álomalkatot

Életét a sport és a tudatos étkezés vette át. Az elmúlt 12 hónapban újabb 10 kiló ment le róla. Vannak akik szerint már túl vékony és híznia kéne. Evelin az utóbbi öt hónapba még inkább rágyúrt a testére és úgy érzi sikerül végre 26 évesen olyan alakot formálnia, amiben jól érzi magát. Nemcsak nekünk tűnt fel ez a változás, hanem a követőinek is.

Mindenki kérdezi tőlem, hogy milyen diétát követek, és hogyan edzek. Igazából én nem követek diétát vagy nem koplalok. Sőt mindent megeszek amit kívánok, de évek óta egy életmódváltáson mentem keresztül, így csak egészségesebb, tisztább élelmiszereket viszek be a szervezetembe. De olykor csalok és ugyanúgy megeszem a kolbászt is fehér kenyérrel, hozzá teszem az is házi, tiszta élelmiszer – mesélte a Borsnak életvitelét Evelin.

A szakítás adott egy löketet

– A szakítás után a sportba adtam ki a bánatom, és nagyon jól vagyok. Nekem segít a sport, de nemcsak az ilyen hullámvölgyekből emel ki, hanem amúgy is. A héten most kilenc edzésen is részt veszek. A crossfittől, a boxon keresztül mindenbe becsatlakozom. Öt hónappal ezelőtt édesapám testépítő barátját kértem meg, hogy tartson edzéseket nekem, és az ő módszerével hihetetlen változást értem el. Persze közbeszólt a világjárvány is, de ha edzésről van szó és tudom, hogy hatkor edzés, akkor semmi sem jöhet közbe – hangsúlyozta Evelin.

személyisége is megváltozott

Egy személyiségfejlődésen is keresztül mentem. Még az exem is írt nekem milyen jól nézek ki. Ennél több pedig egy nőnek nem is kellhet, minthogy megkapja a pozitív visszajelzést a külsejével kapcsolatban. De nem csak külső, hanem a lelki egyensúly is helyrebillent bennem. Sokkal magabiztosabb vagyok és valahogy ez hatással van az életem többi területére. Most minden olyan pozitívan alakul – fűzte hozzá Evelin, aki bízik benne ez az életszakasz örökre kitart.

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet