Celeb

Folytatódik a Manson-ügy – Megszólalt a botrányrocker volt felesége, Dita Von Teese

Bors

2021. február 4. csütörtök 15:15

A hírhedt sorozatgyilkos nevét felvevő Marilyn Manson zaklatási ügye tovább folytatódik. Most volt neje, Dita Von Teese vallott a házasságukról.

Forrás: Getty Images

Pár nappal ezelőtt kavarta fel az állóvizet Evan Rachel Wood, amikor is bejelentette, hogy volt vőlegénye, Marilyn Manson éveken keresztül manipulálta és zaklatta őt. 

Bár a férfi a vádakat tagadja, és többször kihangsúlyozta, hogy bár a művészete félreérthető, ő sose bántana senkit, az ellene felhozott vádak miatt már az FBI is elkedett nyomozni. Most az énekes volt felesége, Dita Von Teese tett közzé Instagramján egy bejegyzést, akivel 7 éven keresztül alkottak egy párt, még mielőtt Manson összejött volna Wooddal. A modell arról ír, hogy ő nem tapasztalta azt, amit a férfi több volt kapcsolata állít.

– Nehéz volt feldolgoznom azokat a híreket, amelyek hétfőn jelentek meg Marilyn Mansonnal kapcsolatban. Hálás vagyok azoknak, akik ezidő alatt az én lelki békémért aggódtak. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a nyilvánosságra hozott részleteket én nem tapasztaltam az együtt töltött hét év alatt. Ha ezeket tapasztaltam volna, nem mentem volna hozzá 2005 decemberében. A kapcsolatunk megcsalás és a drog miatt ért véget. A bántalmazásnak nincs helye semmilyen kapcsolatban. Kérem azokat, hogy akikkel ilyen történt, tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy meggyógyuljanak – írja Manson volt felesége, majd azt is hozzáteszi, hogy az ügyben többet nem kíván mondani.

Dita von Teese-zel párhuzamosan viszont Manson egy volt munkatársa, egy bizonyos Love Bailey is megszólalt, aki 2011-ben találkozott az énekessel egy fotózáson. Az akkor 20 éves lány azért volt Manson lakásán, mert ő öltöztette a férfit.

Ott voltam 20 évesen stylistként, és csak szerettem volna végezni a dolgomat amikor is találkoztam a fegyverrel, amit a fejemhez fogott. 

– mondja a lány a videóban, aki erről azért nem beszélt idáig, mert féltette a munkáját, hiszen a divatszakma nagyon belterjes és könnyen a karrierje végét jelenthette volna, ha kitálal.

További cikkek

Szexi

Andrei Mangra izmos testét imádják a női rajongói – odavannak ezekért a szexi fotókért

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

astronet.hu

3 csillagjegy, akinek csodás időszakot jelez a szerelemben a Vízöntő hava

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél