Celeb

Ánusztetkóval sokkolta rajongóit a népszerű énekesnő – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2021.02.24.

A brazil énekesnő, Anitta nem csak hazájában, hanem egész Latin-Amerikában nagyon népszerű, de a világ más pontján is ismert, amit az is jelez, hogy 51 milliónál is többen követik az Instagramon.

Forrás: AFP

A 27 éves hölgy nemrégiben elindította havi előfizetéssel működő privát OnlyFans-oldalát is, és az első videójával máris sikerült lavinát indítania.

A kiszivárgott felvételen ugyanis azt látni, hogy egy tetoválóművész arca előtt pucsít, aki pedig éppen az ánuszánál ügyködik.

A felvétel eredetiségét Anitta nem vitatta, de igyekezett egy viccel elütni a kétségtelenül bizarr sztorija élét.

Ez a videó már olyan régi, hogy azóta már újra is kellett tetováltatnom. aki erre a területre akar varratni, készüljön fel, hogy a tetkó itt hamar kikopik és gyakran át kell üttetni

– kommentálta a videót az énekesnő, aki hozzátette, hogy aki az ánusztetkója teljes történetére kíváncsi, annak sajnos fizetnie kell.

Anitta havi 1500 forintot kóstáló OnlyFans-oldalán rövid idő alatt 55 kifejezetten felnőtteknek szánt posztot jelentetett meg, és több mint 16 ezer lájkot már be is zsebelt. Egy brazil politikus Twitter-oldalán ki is akadt, hogy az énekesnő mindennek nevezhető, csak épp példaképnek nem, hiszen nem elég, hogy az ánuszára csináltat tetoválást, de még le is filmezteti, miközben rajongói között vannak egészen fiatalok is.

Mi azért élnénk a gyanúperrel, hogy Anitta ánusztetkója inkább csak egy marketingfogás, amivel el is érte a célját, hiszen most nem csak Latin-Amerikában, de a világ más pontjain is beszédtéma lett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek