Celeb

Oltása közben is kanalat hajlított Uri Geller: exkluzív interjút készítettünk a mágussal - Fotó

Bors

Létrehozva: 2021.01.10.

Visszavágyik Magyarországra Uri Geller, akit éppen akkor értünk utol, amikor megkapta a koronavírus elleni oltását.

Az év utolsó napján kapta meg a koronavírus elleni védőoltást Uri Geller. A 74 esztendős izraeli előadóművész kamerák kereszttüzében oltatta be magát, a Bors épp akkor érte őt utol telefonon, mikor feleségével hazaérkeztek jaffai otthonukba.

– Két órával ezelőtt kaptuk meg a védőoltást a feleségemmel, egyikünk sem tapasztal mellékhatásokat, jól vagyunk. Bátorítom az embereket, hogy oltassák be magukat, mert ez most nagyon fontos. Ez most a legfontosabb, hogy a világon mindenki megkapja a koronavírus-vakcinát – vélekedett a parafenomén. A kanálhajlító sztár alig várja, hogy véget érjen a járvány, és végre kinyithasson a múzeuma Jaffa kikötővárosában. 

– Jelenleg Izraelben tevékenykedem, reményeim szerint nemsokára kinyithat a múzeumom, ahol az utóbbi 50 év alatt összegyűlt ereklyéim lesznek kiállítva. Sok kincsem van többek között David Bowie-tól, John Lennontól, Albert Einsteintől vagy Sigmund Freudtól – mondta Uri, aki lapunknak azt is elárulta, hogy nagyszabású dokumentumfilm-sorozatot tervez az életéről.

– Ez egy nagy projekt, egy londoni forgatókönyvíró dolgozik rajta. Remélem, hogy másfél, két éven belül elkészül az élettörténetemet bemutató dokumentum –filmsorozat, és vevő lesz rá a Netflix, az Amazon vagy az Apple. Nagyon izgatott vagyok miatta.

Uri a járvány miatt másik nagy szenvedélyét, az utazást is hanyagolni kényszerült.

– Ha majd úgy érzem, hogy újra biztonságosan lehet utazni, el akarok látogatni Magyarországra is. A legjobb barátom, David Merlini szabadulóművész ott él, szeretném megnézni az általa alapított Houdini múzeumot – mondta a parafenomén, aki utoljára 2008-ban járt hazánkban a TV2 Kiválasztott című műsora miatt.

Ennek már 12 éve, de az előadóművésznek a mai napig rengeteg magyar rajongója akad.

– Nagyon sok emailt kapok a magyar rajongóktól, és rengeteg a magyar követőm Instagramon – mondta Uri, aki beszélgetésünk végén magyar nyelven üzent olvasóinknak. 

Küldöm a pozitív energiát mindenkinek! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek